Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ściągnięcie kolejki moderacyjnej na giełdzie

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego? Bo gieemi mają zbyt leniwe dupska i nie mają czasu zaakceptować. Chyba nie będzie problemem jak przejrzą raz na dzień giełdę i usuną to co jest niepoprawne lub każą zastosować wzór? Nie pozdrawiam

­

Opublikowano

Giełda MPCforum działa w sposób prawidłowy.

Nie.

nie jestem pewien gdy tematy potrafią nie być zaakceptowane po 3 dniach

Lepiej byłoby wprowadzić opiekunów giełdy, którzy zajmowaliby się akceptowaniem/odrzucaniem tematów.

Nie.

oni tez sa zbyt zajeci by akceptowac, skoro gm, tak powazny  na forum czlowiek nie potrafi tego ogarnac to dlaczego jakas osoba z tlumu wybrana ma ogarniac?

­

Opublikowano

Lepszym wyjściem byłoby ustawienie ilości godzin na zaakceptowanie tematu, po upłynięciu tego czasu temat byłby akceptowany automatycznie.

Opublikowano

Lepszym wyjściem byłoby ustawienie ilości godzin na zaakceptowanie tematu, po upłynięciu tego czasu temat byłby akceptowany automatycznie.

Ja bym to zamienił na powiadomienie dla GM jeśli po określonym czasie nikt nie zareaguje, bo zostaną automatycznie zaakceptowane double-topici, tematy bez wzoru, tematy bez treści itd.

btw. wszystkie oczekujące tematy na giełdzie zostały przeze mnie rozpatrzone godzinę temu.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja bym to zamienił na powiadomienie dla GM jeśli po określonym czasie nikt nie zareaguje, bo zostaną automatycznie zaakceptowane double-topici, tematy bez wzoru, tematy bez treści itd.

btw. wszystkie oczekujące tematy na giełdzie zostały przeze mnie rozpatrzone godzinę temu.

Nie.

Opublikowano

­

I wtedy nieregulaminowe, których gm wcześniej nie przejrzał lądowałyby na giełdzie. 

Co do sugestii - na nie.

Opublikowano

dlaczego nie od razu skoro i tak temat będzie zaakceptowany? fajnie, że wkładasz swoje 5 groszy ale po c**j?

gratuluje, w nagrodę poklep się po plecach 

­

Opublikowano

Lepiej byłoby wprowadzić opiekunów giełdy, którzy zajmowaliby się akceptowaniem/odrzucaniem tematów.

Nie.

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

dlaczego nie od razu skoro i tak temat będzie zaakceptowany? fajnie, że wkładasz swoje 5 groszy ale po c**j?

gratuluje, w nagrodę poklep się po plecach 

GM będą mieli czas na odrzucenie niewłaściwych ofert, a jeśli nikt się tym nie zainteresuje, to ich strata, tematy niezgodne z regulaminem również trafią do działu.

Opublikowano

GM będą mieli czas na odrzucenie niewłaściwych ofert, a jeśli nikt się tym nie zainteresuje, to ich strata, tematy niezgodne z regulaminem również trafią do działu.

Ja bym powołał z trzech opiekunów giełdy, którzy by akcepotowali te tematy. Skoro przez nawet miesiąc czasu GM nie mógł zaakceptować tematu, to może jakaś nowa krew pomoże?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...