Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ta gra jest poj**ana - FIFA 15 UT.

EncziTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wyjściu z 4 jest już znacznie lepiej.

Niżej grają często przeciwnicy, którzy myślą, że potrafią grać, a tak na prawdę wygrywają dzięki bugom i szczęściu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po wyjściu z 4 jest już znacznie lepiej.

Niżej grają często przeciwnicy, którzy myślą, że potrafią grać, a tak na prawdę wygrywają dzięki bugom i szczęściu.

Ja już byłem nawet w 1 lidze, ale spadłem do 3 kiedy były problemy z serwerami. Potem spadłem do 4 przez mecze takie jak ten. Raz miałem mecz, gdzie Lloris wpuścił 3 szmaty prawie z 50 metrów. Koleś po pierwszej bramce wyczuł, że coś jest nie tak i mi strzelał gole. Potem jak ja mu odpowiadałem to on robił kick-off glitch, czyli strzał z połowy zaraz po wznowieniu gry na środku boiska.

Wchodzę czasami na streamy do mistrza Polski (co prawda w Fifię 13, ale nadal jeden z najlepszych graczy w PL) - Paniola i on też ma problem z wygrywaniem meczów przez takie bugi :(

EA nie dopracuje tych bugów, bo już pracują nad fifą 16, może pajawi się mały patch. :)­

Zastanawiam się właśnie nad kupnem Fify 16, bo jak mają być takie glitche to już wolę przerzucić się na PESa, który jest wręcz bezbłędny + będzie rozbudowanie systemu MyClub, czyli czegoś na kształt Ultimate Team.

43754361846876289522.png

Opublikowano

Ja już byłem nawet w 1 lidze, ale spadłem do 3 kiedy były problemy z serwerami. Potem spadłem do 4 przez mecze takie jak ten. Raz miałem mecz, gdzie Lloris wpuścił 3 szmaty prawie z 50 metrów. Koleś po pierwszej bramce wyczuł, że coś jest nie tak i mi strzelał gole. Potem jak ja mu odpowiadałem to on robił kick-off glitch, czyli strzał z połowy zaraz po wznowieniu gry na środku boiska.

Wchodzę czasami na streamy do mistrza Polski (co prawda w Fifię 13, ale nadal jeden z najlepszych graczy w PL) - Paniola i on też ma problem z wygrywaniem meczów przez takie bugi :(

Zastanawiam się właśnie nad kupnem Fify 16, bo jak mają być takie glitche to już wolę przerzucić się na PESa, który jest wręcz bezbłędny + będzie rozbudowanie systemu MyClub, czyli czegoś na kształt Ultimate Team.

Norma.

Mnie kiedyś wyrzuciło 5 razy z rzędu, ale z powodu neostrady.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...