Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery

paulo852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Poodbno jak ma się operacje i wbije lv to daje itemy nowe a mi dało jakiś syf co warty jest 0.04 centa :D

I poszukuje serwera to dropienia skinów/skrzynek jak i serwera do grania(każdy na każdego i tylko z jedna bronia można latać np. AK-47 ), bo te co znalazlem, to albo nie moge wejść bo się wczytuje mapka jest odliczanie i nawet tego nie moge nacisnać i wywala do menu.

I czy za serwer z dropem skinów można dostać bana ?

Opublikowano

Siema

Poodbno jak ma się operacje i wbije lv to daje itemy nowe a mi dało jakiś syf co warty jest 0.04 centa :D

I poszukuje serwera to dropienia skinów/skrzynek jak i serwera do grania(każdy na każdego i tylko z jedna bronia można latać np. AK-47 ), bo te co znalazlem, to albo nie moge wejść bo się wczytuje mapka jest odliczanie i nawet tego nie moge nacisnać i wywala do menu.

I czy za serwer z dropem skinów można dostać bana ?

Skiny daje Ci losowe od syfu po czerwone.

Są to serwery idle, nie ma za to bana.

Tutaj masz listę: https://www.gametracker.com/search/csgo/?query=idle

Polecam amerykańskie serwery.

Opublikowano

Czy skin wciąż dropi bez wbijania exp? czy na tych serwerach idle dropią dalej? :P

Tak, miałem CS'a spuszczonego na pasek, ale zanim zminimalizowałem to komuś poleciała skrzynka, a na serwerach idle nie dostaje się expa.

//Wbiłem zobaczyć :]

771401432809101323107.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...