Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o "System volume information"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać. Od jakiegoś czasu zauważyłam brak miejsca na moim dysku C, i znalazłam właśnie folder zawarty w tytule, który zajmuje mi 53% dysku (ss niżej). Czy jest jakakolwiek szansa, aby zmniejszyć jego wagę?

n4OSSFj.png

Jeśli napisałam w złym dziale, proszę o przeniesienie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

W folderze System volume information przechowywane są dane punktów przywracania. Możesz je usunąć lub zmienić przeznaczoną dla nich maksymalną ilość miejsca na dysku w: panel sterowania -> system i zabezpieczenia -> system -> ochrona systemu -> konfiguruj.

Opublikowano

W folderze System volume information przechowywane są dane punktów przywracania. Możesz je usunąć lub zmienić przeznaczoną dla nich maksymalną ilość miejsca na dysku w: panel sterowania -> system i zabezpieczenia -> system -> ochrona systemu -> konfiguruj.

Jesteś Bogiem! Uratowałeś mój komputer przed formatem :P Dziękuję, w zamian za pomoc dam Ci limit lajków :3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...