Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zyczenia dla mojej dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, niestety jestem w podrozy aktualnie a moja dziewczyna ma urodziny.

ale mam duzo na glowie i nie wiem co napisac. a chce cos specjalnego. i tutaj was prosze o pomoc

zebyscie mi  napisali jakies zyczenia urodzinowe z gory bardzo dzieki i dam limit lajkow.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Przecież życzenia, szczególnie dla bliskich pisze się od serca, to Ty wiesz czego jej życzyć, Ty ją znasz. Chcesz coś specjalnego, skopiowanego z internetu, czy wymyślonego przez kogoś, kto Twojej dziewczyny nie zna ? Przecież jedno wyklucza drugie. Przez ten czas co pisałeś ten temat juz byś coś napisał.

Współczuje dziewczynie ;)

Żeby nie było, że offtop - prosze, takie ładne, skopiowane, kopiuj wklej - na pewno doceni:

Jesteś kochana dziewczyno ma
I chociaż krzyczysz gdy jesteś zła
Wtedy dołeczki w policzkach masz
Lubię oglądać tą Twoją twarz
A teraz miła już rozchmurz się
Bo ja życzenia Ci złożyć chcę
Więcej uśmiechu ja życzę Ci
I samych pięknych pogodnych dni
I żebyś zawsze szczęśliwa była
I razem ze mną setki dożyła

52287137559562145640.png

Opublikowano

­Napisz jej, że życzysz jej wszystkiego najlepszego, że ją kochasz i tęsknisz... Może wspomnij o jakimś wspaniałym dniu w waszym związku i obiecaj jej jakiś prezent "niespodziankę" kiedy wrócisz? Coś w ten deseń.

Opublikowano

­Nic nie pisz lepiej, bo jeszcze pomysli ze chcesz być miły bo ją zdradzasz i żeby nic nie podejrzewała, taka dobra rada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...