Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Europe i Combat Arms North America Fuzja

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Nexon poinformował że 30 czerwca będzie fuzja.

Uwaga Żołnierze,

Mamy dla was ekscytujące wieści: Combat Arms Europe i Combat Arms North America połączą swoje siły we wtorek, 30 czerwca, by stworzyć jedną, wspólną usługę. Dzięki tej zmianie, gracze z Europy, Ameryki Północnej i Oceanii będą mogli współzawodniczyć ze sobą w zupełnie nowej usłudze Combat Arms.

Co o tym myślicie ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Gra schodzi na psy... Wysokie pingi, więcej cheaterów....

Opublikowano

Heh, najwidoczniej nie chcą zamykać dostępu graczom z NA jako że w ameryce ta gra profitów już raczej nie przynosi, a jak przynosi to coraz to mniejsze i mniejsze.

Bez przesady, tam ludzi gra na 1 channelu, nie wiem gdzie wy widzicie co drugiego na czerwonym pingu...

Opublikowano

Amerykańcom nie spodoba się płacić więcej za NX ;) Nie wierzę, że to się dzieje... Amerykańska wersja, która była dla mnie czymś mega łączy się ze wsiuńskim EU...

Niedługo dołączą do nas również Ruski i reszta bandy 

9368_gold.png

Opublikowano

­Tak po za tym.

Czy tylko mnie irytuję ten napis, ktory pojawia sie ///  zaraz po zrespieniu się ?

Cholera jasna jak to mnie denerwuje .. ;<

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Zaszaleli. Przynajmniej MOŻE więcej nowości do nas dojdzie i będą szybciej. Pomijając fakt, że połowa ludzi z NA nie będzie grała jak my gramy za dnia (pora czasowa i te sprawy). Cziterów tam nie jest dużo więc to będzie plusem. Ale na pewno ludzie będą bardziej spinać. A jak to będzie z flagami? Usuną je czy dodadzą po prostu flagi USA itd? Chyba, że już tak jest to sorrki ale nie grałem jeszcze. :D

Opublikowano

Zaszaleli. Przynajmniej MOŻE więcej nowości do nas dojdzie i będą szybciej. Pomijając fakt, że połowa ludzi z NA nie będzie grała jak my gramy za dnia (pora czasowa i te sprawy). Cziterów tam nie jest dużo więc to będzie plusem. Ale na pewno ludzie będą bardziej spinać. A jak to będzie z flagami? Usuną je czy dodadzą po prostu flagi USA itd? Chyba, że już tak jest to sorrki ale nie grałem jeszcze. :D

Strzelam, że usuną. Na NA nigdy ich nie było i nikt nie płakał

9368_gold.png

Opublikowano

Strzelam, że usuną. Na NA nigdy ich nie było i nikt nie płakał

flagi raczej zostaną,teraz na eu nawet latają typy z usa flagą :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...