Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurf - zrobić, kupić..?

Mekler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem zainteresowany utworzeniem sobie smurfa. Jak wiadomo, wbicie 30lvl jednak sporo zajmuje (+-200h) i jakoś nie koniecznie chce mi się to wbijać. W związku z tym proszę o poradę - czy jest jakikolwiek sens tego robienia? Może jakiś bot, czy coś? Czy może gdzieś kupić, jeśli tak to gdzie? Jaka jest szansa na utracenie tego konta (ban, kradzież, etc)?

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Opublikowano

z 30€ kosztuje bodajże na jakieś stronce więc nie wiem czy ci się opłaca kupować

dołączam się do pytania, jest jakiś dobry bot do tego ?

­

Opublikowano

Sprawa ze zrobieniem smurfa jest dość kłopotliwa. Już Ci piszę dlaczego:

Jak kupisz go na jakiejś stronce, np. tutaj https://www.aussyelo.com/(kolega kupował, wszystko działa) to kiedyś masz szansę na to, że Riot weźmie się za bocone konta i Ci je zbanują. Raczej nie ma opcji na kradzież itp. Jest też minimalna obawa, że ktoś Cie podkabluje i jakimś cudem banicja.

Robienie smurfa też nie jest ciekawe dla osoby np. jak ja, mam 15 stron na runy, większość championów, większość run itp. Nie widzi mi się expienie do 30 na normalach bijąc jakiś silverów a potem zbieranie IP na postacie itp. Riot powinien według mnie dać opcję jakiegoś szybszego tworzenie smurfów dla osób, które już raz wbiły 30 lvl.

Obecnie polecam Ci jednak wyexpić sobie konto "własnoręcznie" kupując boosty na dni i wygrane i po prostu grać. Masz wtedy 100% pewność, że za miesiąc, pół roku czy rok nie dostaniesz bana za kupienie konta. Mało prawdopodobne, ale możliwe.

Opublikowano

Jak minie np. miesiąc to watpie aby dostał bana, podobno konta sa banowane co tydzień (ktore byly bocone)

/edit

oczywiscie wiekszosc miala/ma farta i nie dostała bana :P

Opublikowano

Czesc , gdybys byl zainteresowany to mam jedno konto do wydania  30 lev jest nawet pare skinow  i wbity gold we wczesniejszym sezonie ale w tym konto nie tkniete. Konto bylo expione przezemnie gdy mi sie nudzilo i nie moglem nic wygrac na swoim glownym koncie to dowartosciowywalem sie grajac masterem yi  ( za wczasow jego swietnosci z ap) Nie uzywalem hakow ani niczego innego :)  Jesli jestes zainteresowany pw Opowiem ci wiecej i odpowiem na wszystki twoje pytania

u1lc.png
Opublikowano

wydaje mi się że jak on chce do Smurf-a to raczej szuka unrankeda / bronza lub ostatecznie 

ślvera a nie golda :)... więc dla niego twoja oferta jest nieco nie odpowiednia... Sugan...

30 lvl przecież da się wbić w 1 tydzień... więc co za kłopot zrobić nowe konto ?...

zawsze możesz też poszukać osoby z niską dywizją która da ci za darmo swoje konto

tylko po to abyś wbił mu wyższą dywizję - jesli chcesz grać w 100% 4 Fun

Facebook: https://www.facebook.com/sprzedamoddamkupieleaugeoflegends/posts/1544513565768318

możesz tam napisać post o sprzedaż / kupno konta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...