Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/GA

Govetto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem całkowicie nowy na tym forum, nie mniej da się zauważyć, że właśnie tutaj najlepiej zgłosić swoją kandydaturę na mistrza gry lub jej administratora [Metin2]. Nazywam się Damian, mam 20 lat i pochodzę z Elbląga (warmińsko - mazurskie). Nie jestem osobą wylewną, dlatego jako osoba studiująca inżynierię na PG - przejdę do konkretów. Jestem osobą pracującą w dniach od pn do pt. w godzinach 7 -16.

Do gry mogę zalogować się o godzinie 18 i pełnić swoje obowiązki do godziny 23-24. (nie dotyczy to weekendów, gdzie logicznie w ramach większych potrzeb, konkursów - mogę poświęcić więcej czasu). Przygodę z serwerami Metin2 rozpocząłem na serwerze Cedonia, gdzie w drodze rekrutacji zostałem [MOD] - moderatorem gry dla królestwa Jinno (nick [MOD]ErroR). Moja praca polegała na profesjonalnych odpowiedziach na temat bonowania ekwipunku pvp, pvm, wojenne; wyjaśnieniach i wynajdowaniu błędów w grze oraz spędzanie miło czasu z graczami, a także przede wszystkim sprawianie, aby czuli się dobrze - jak wszyscy wiemy im więcej graczy tym lepiej. Niestety ówczesny Head Admin serwera okazał się osobą nieodpowiedzialną i serwer zakończył swój żywot. Kolejnym serwem był GalvanizeMt2, gdzie musiałem wdrożyć się bardziej, ponieważ otrzymałem uprawnienia Mistrza Gry i Administratora serwera na platformie Teamspeak3. Prace pełniłem pod nickiem [GM]Sessue - organizacja eventów, banowanie i warnowanie graczy, oraz inne wyżej wymienione rzeczy. Uwieńczeniem mojej 'kariery' był serwer GorgonyMt2, gdzie pod nickiem [GA]Essay pełniłem rolę Administratora Gry , do moich zadań doszło dbanie o utrzymanie serwera, a także nadzorowanie całego zespołu Mistrzów i Moderatorów Gry. 

Wygląda pięknie - ale jak się skończyło? Matura!

Musiałem postawić na naukę i dobre studia, musiałem zrzec się stanowiska i odejść od gry. Teraz, gdy moje życie się ustabilizowało - mam czas by na spokojnie w ramach relaxu pełnić funkcję Mistrza lub Administatora Gry. Mam nadzieję, że zachęciłem kogokolwiek do zainteresowania się moją skromną osobą, dziękuję również za czas poświęcony na przeczytanie mojego posta. 

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany , proszę o kontakt poprzez prywatną wiadomość, możemy ustalić warunki współpracy podczas rozmowy na teamspeaku, drogą mailową lub telefoniczną - bez różnicy. Mogę w małym stopniu wspomóc finansowo serwer dedykowany.

Miłego dnia, 

Pozdrawam,

Damian!

Opublikowano

Dziękuję za opinię :). Proszę o zamknięcie tematu, otrzymałem posadę na serwerze, który otworzy się w sierpniu. Oferta jest nieaktualna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...