Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKModPack 1.6.4 na craftserve?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wraz z kumplami, postanowiliśmy pograć sobie wspólnie w minecrafta. Powspominać 'stare' czasy, pograć w naprawdę fajną grę którą darzę dużym szacunkiem i nad którą spędziłem sporo godzin. Ale patrząc na to przez pryzmat ilości godzin spędzonych w tej grzej bez żadnych modyfikacji, wydaje nam się, że to może być monotonne. W każdym bądź razie zmierzam do pewnej sprawy;

czy da się wgrać na craftserve.pl pliki serwerowe przykładowego ZADMODpacka tak byśmy mogli na nim grać? Wgrałem dzisiaj wszystko, no ale nic się nie uruchamia. Jest nadal podstawowa mapa a nie ta z Biomes O' Plenty a, gdy tylko przerzucę z trybu Creative przedmiot z jakiejkolwiek modyfikacji to wyrzuca mnie z serwera i tak w kółko. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiazać ten problem? Pogralibyśmy sobie na modach i to na dobrym hostingu jakim jest craftserve, ale mam ten głupi probelm.

Opublikowano

a może źle wgrałeś mody albo wina stoi po stronie servera? ja miałem raz tak samo. zresetuj serva może to coś pomoże

Opublikowano

nic nie wgrałem źle, to jest instalator - wlączasz i masz, nie mozliwe

nadal potrzebuję pomocy, błagam ludzie dajcie mi pograć w minecrafta na modach xD

Opublikowano

­Ile ramu ma twój serwer? Innych też wtedy wywala?

Jak coś to polecam pukawke tam bez problemu wgrasz.

Opublikowano

serwer 1024 ramu, ale chodzi o to, że tak jakby w ogóle te mody które wrzuciłem na craftserve ( przerzuciłem pliki po prostu ) nie reagują, dopiero gdy na creativie wezmę jakis przedmiot to wywala mnie z serwera.\

może to po prostu felerna wersja paczki czy coś, nie mam pojęcia

jeżeli ktoś z was ma fajną paczkę modów z możliwością grania na niej z kumplami, to prosiłbym o polecenie

Opublikowano

­Jaki tam masz silnik ? Może on ma jakiś błąd ? Inna paczka działa ?

@Edit

@weeF. Podaj specyfikacje komputera bo nie wiemy jakie paczki ci pójdą...

Opublikowano

@Edit

Koleś maszyna na craftserve...

@topic

Polecam ci zrobić to manualnie tj. wgrać silnik Cauldron pod 1.6.4 lub Forge 1.6.4 i powgrywać mody z paczki jeden po drugim.

A jak cię wywala z creative'a to znaczy że na serwerze nie ma modyfikacji którą ty posiadasz na kliencie.

Opublikowano

@Edit

4gb ramu

intel core i5-4440 3.10 ghz

Koleś maszyna na craftserve...

@topic

Polecam ci zrobić to manualnie tj. wgrać silnik Cauldron pod 1.6.4 lub Forge 1.6.4 i powgrywać mody z paczki jeden po drugim.

A jak cię wywala z creative'a to znaczy że na serwerze nie ma modyfikacji którą ty posiadasz na kliencie.

nie znam sie, nie potrafie, predzej bym cos zepsul niz zrobil dzialajacy serwer z modami gdzie moglbym grac z kumplami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...