Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permanentny ban za to?

szlugasxd2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to w ogóle nie jest Glitch, stoisz za pewne na " pułce ". A przynajmniej na takim małym wystającym elemencie.

Opublikowano

Za to nie ma bana. Mimo tego dzieci piszą, że masz bana bo glitchujesz. Jeżeli takie coś byłoby zrobione przypadkowo przez Nexona to byłby to glitch. Lecz te wystające "płyty" widać z daleka.. Wystarczy dobrze wskoczyć a i utrzymanie się na tym nie jest zbyt dobre, jeżeli przeciwnik ogarnia grę.

Opublikowano

BYŁA AFERA kiedyś bo za dużo perm banów za to szło (ja sam w 3 dni 'zbanowałem' 130 osób i mnie krew zalała po zmianie z perm bana na 15d), więc na 2 miesiące ustalili tego glitcha (unfair play) na 15d bana (tym samym przywracającą 3 osoby z top15 z powrotem na tabele). Po tym wyraźnie było napisane, że będzie to karane perm banem, a 2 miesiące to wystarczający czas by zaprzyjaźnić się z tą informacją. A jak się nie czyta forum, wraca do gry, to się uważa na to co się robi i nie w*******a postacią na podejrzane strefy, w tym przypadku belki, nie gra się podejrzanie i bezuczuciowo, nie odchodzi od kompa w trakcie gry.

Perm ban, unbana nie będzie, konto poszło w siną dal, nauka na przyszłość. Chociaż ta nauka nic Ci nie da, bo Cię złapią znowu pewnie gdzie indziej.

Opublikowano

BYŁA AFERA kiedyś bo za dużo perm banów za to szło (ja sam w 3 dni 'zbanowałem' 130 osób i mnie krew zalała po zmianie z perm bana na 15d), więc na 2 miesiące ustalili tego glitcha (unfair play) na 15d bana (tym samym przywracającą 3 osoby z top15 z powrotem na tabele). Po tym wyraźnie było napisane, że będzie to karane perm banem, a 2 miesiące to wystarczający czas by zaprzyjaźnić się z tą informacją. A jak się nie czyta forum, wraca do gry, to się uważa na to co się robi i nie w*******a postacią na podejrzane strefy, w tym przypadku belki, nie gra się podejrzanie i bezuczuciowo, nie odchodzi od kompa w trakcie gry.

Perm ban, unbana nie będzie, konto poszło w siną dal, nauka na przyszłość. Chociaż ta nauka nic Ci nie da, bo Cię złapią znowu pewnie gdzie indziej.

Przecież to nie jest nawet glitch.. Mapa została tak zaprojektowana więc gdzie Ty widzisz tu glitch ?

Do autora tematu, możesz pisać w sprawie UN, a może akurat się uda.

Opublikowano

Ehh, czego wy się doszukujecie, sprawiedliwości u Nexona?
Na palcach można by policzyć ile osób w ogóle dostało unbana po jakimkolwiek requescie do administracji. Konta nie odzyskasz i tyle :v

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

za to nie ma bana :D

sam robie tak od dawna a bana sie jeszcze nie doczekałem, może to dlatego że inwestuje troche kasy w CA :D

Opublikowano

sam robie tak od dawna a bana sie jeszcze nie doczekałem, może to dlatego że inwestuje troche kasy w CA :D

nie dostałeś bo nikt screena nie wysłał,bądz pewnien że dostaniesz :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jak grasz na jakimś Worldzie z randomami plus masz jakąś rangę Recruta to każdemu szkoda miejsca na dysku, albo czeka z reportem aż wbijesz większą. Wejdź tam z rangą GOA, wystarczą 2 sekundy żeby ktoś pyknął screena. Później report do dwóch dni. Ja się już chyba wyżej chwaliłem.

I nie wprowadzaj ludzi w błąd, za to jest i będzie ban. Perm na dodatek.

Opublikowano

nom, ja straciłem col3 z orthusem permem za to że nie strzelałem w zombie na short i nexon stwierdził że to pll, Panowie z doświadczenia mówię, uważać na to co się robi wprost proporcjonalnie do swojej rangi bo zazdrosne dzieci tylko czekają na okazję... ;(((((

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No taka prawda. Dzieci ci czegoś zazdroszczą to spróbują cie zniszczyć. Już wczoraj miałem pogróżki filmami , ssami za to, że wale unb +++ z Max SG.. A taki COL5 ryczy, że jest weteranem tej gry a ja taki na MAJ4 nie mam nic do gadania, jestem lowkiem i cheaterem. W tej grze bana możesz dostać za dosłownie wszystko. Nexononowi to nie przeszkadza, że zbanują takiego GOA co wybulił kilka tyś € bo co chwilę wchodzi nowy typ i ładuje w Nexona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...