Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

xKalixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w sklepie morele.net  zamówiłem komputer wraz z montażem.

Noi co? pograłem sobie troche w cs'a później w AC 4 no i? Komputer się zwiesił pojawiły się czerwone paski. Na dodatek coś lata w obudowie oderwałem zaklejkę z morele na obudowie i sprawdziłem a tam dysk sobie lata po całej obudowie nie był niczym zabezpieczony poprostu sobie latał no dobra ale to nie o tym. Myślałem, że to przejściówka zła jakaś ale sprawdziłem na starym komputerze i nic takiego więc kur** to karta w 1 dzień się zepsuła !! dnia 26.05 o godz ok 21 ! A no i na dodatek kodu do gier które miałem dostać też dziwnym cudem nie dotarły nie ma ich w żadnym pudełku !

Mogę to zareklamować tam u nich jeżeli już oderwałem jedną naklejkę by sprawdzić co tam w tej obudowie się dzieje czy nie? :/ I co możę być tego przyczyną? Spalona karta czy jednak nie?

PS. Gdy drugi raz komputer uruchomilem to jak było logowanie do konta no tak jakby farby się rozlały i jak się loguję to niebieskie jasne tło i tak za każdym razem. Na zintegrowanej jak odpalałem no to wszystko ok no bo teraz z tego piszę :/

PS2. Mój Komputer: Może to wina słabego zasilacza?

Dysk Seagate 1TB, SATAIII, 7200RPM, 64MB cache (ST1000DM003) Pamięć GeIL EVO Veloce 8GB/1600 (2*4GB) GEV38GB1600C9DC Napęd Samsung DVD -/+ R/RW 24x SH-224DB BLACK - SATA BULK - BEZ SOFTu BA (SH-224DB/BEBE) Płyta główna MSI H81M-P33, H81, DualDDR3-1600, SATA3, DVI, mATX (H81M-P33) Zasilacz SilentiumPC Vero L1 500W 80Plus 2 lata Door-to-Door - VL1-500 Procesor Intel CORE i5-4460 3.20GHz LGA1150 BOX BX80646I54460 - Haswell Refresh

Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 970, 4GB GDDR5 (256 Bit), HDMI, 2xDVI, 3xDP (GV-N970WF3-4GD)

Opublikowano

Co do tych kodów do gier : http://www.morele.net/wiadomosc/gry-batman-arkham-knight-i-wiedzmin-3-dziki-gon-gratis-do-kart-graficznych/1289/

Co do karty, dziwna sprawa. Jak masz tęcze na ekranie to musiała się zepsuć, ale nie znam się. Wątpie żeby to była wina zasilacza lol, przecież Ciasteczkowy Ci to składał. Reklamuj na ich stronie.

PS. Sam zamierzam w najbliższym czasie kupić pc z morele. Chyba jednak bez usługi montażu o.O

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź już zgłosiłem reklamację pozostaje tylko czekać. Dzwoniłem do działu reklamacji i doradzili mi żebym zgłosił reklamację montażu lecz nie wiem czy to uznają bo z tyłu obudowy były nalepki przy scianach bocznych no i ja je odkleiłem żeby sprawdzić co tam tak hałasuje :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...