Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z serwera gameforge na enmasse

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem Tere na steamie i nie moge się zalogować. Czy jest jakis sposób żeby konto z gameforge gdzie mam 40lvl lancera i inna postać przenieść? Nie chce od początku wszystkiego zaczynać.

Opublikowano

Wydaje mi się, że skoro mając wersję EU nie odpalisz wersji NA to wątpię, że te firmy współpracują tak bardzo iż przeprowadzają transfery postaci pomiędzy te serwery, wątpię nawet, że można przetransferować postać z jednego serwera na drugi pod szyldem jednej firmy- po prostu sam zapytaj administrację danego serwera czy to możliwe [nie wiem jak- za pośrednictwem ich forum, czy może mail jakiś jest dostępny czy tickety...].

Ja wersję NA pobrałem poprzez torrent- chyba najszybciej dotychczas poszło~4 godzinki i problemów z instalacją nie było.

NrwUNCU.png

Opublikowano

Nie da się ztransferować postaci z EU na NA i odwrotnie. Są to dwie zupełnie inne wersje gry. Żeby grać na NA musisz założyć konto na stronie EnMasse i niestety zacząć od nowa.

d3witchdoctor.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...