Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę DJ]Nerah

Nerah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DJ

Witam, zostanę DJ na czyimś serwerze głosowym. Oczekuje od kilku od kilkunastu słuchaczy, pełen dostęp do dawania talka, własny kanał.

Mam doświadczenie bardziej amatorskie lecz dopiero się uczę. Mam fajne nuty na przełomie dubstepu/electro house( innych nie puszczam, chyba że któryś ze słuchaczy będzie chciał swój bit, więc go zapuszcze, u mnie nie ma problemu z piosenkami jeśli ktoś poprosi do kilku sekund jest dana nuta u mnie )

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Co do przejść czyli najwazniejszego, nie sa najlepsze ale czasami sa nawet dobre. Nie zawsze wykańczam nute przejsciem z podglosnienia lecz wchodzenia bitem tzn. stopując i w 2 momencie puszczając jakimś odgłosem dodatek.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Potrafię rozruszyć swoją publikę dobra muzyką co udało mi się już dokonać wiele razy.

Najwięcej osób których mnie słuchało jednocześnie, które przyszły tylko dla muzyki to ok 40. i to nie tak dawno.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Krótki opis:

Mam na imię Tomek, mam własny serwer ts3 postawiony na VPS nieco mniej popularny, interesuje się team speak 3( lubie się nim bawić) oraz uwielbiam kobiece poglądy^^ dziwnie brzmi ale tak jest.

Mimo to lubie grywać dla ludzi ponieważ wiem że ktoś lubi słuchać tego co przekazuje.

Nie przekazuje tylko piosenki lecz znam jej treść(przeważnie) 

___________________________________________________________________________________________________________

»  Kontakt: PW

»  GG: W PROFILU

»  TS3: NA PW

»  SKYPE: W PROFILU

­

Opublikowano

­Nie aktualne. Jakoże moj włsny serwer się rozwija, gram na nim.

Do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...