Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update 26.05 do bf 4 - Dyskusja

marcell2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyo :)
Co sądzicie o nowym updacie ? Wprowadził nowe bronie i dodatek :D
Co do broni troche to wkurzające i głupie że mamy odrazu odblokowane, niektóre z dodatkami, Groza jest za mocna i w starciu z większością broni nie mamy szans :)
Przydało by się odblokować nowe bronie grając a nie ;c

1RkW7od.png

Opublikowano

Broni nie testowałam jeszcze, ale nowy tryb tak i bardzo mi się on podoba.

Co do trybu spoko, ale na niektórych mapach nie da się grać :)

pc czy ps3 ?

1RkW7od.png

Opublikowano

pc czy ps3 ?

no weź graj na gun master na dużych mapach

ten tryb był dobry w bf3, gdzie były małe mapki

Opublikowano

no weź graj na gun master na dużych mapach

ten tryb był dobry w bf3, gdzie były małe mapki

@Hardiel

Grałem na większości, mapy są pomniejszone więc nie ma problemu z wielkością ale respisz się i giniesz :)

1RkW7od.png

Opublikowano

pc czy ps3 ?

Ja głównie na operacji blokada gram w tym trybie :D Chociaż przyznam, że niektóre serwerowe kombinacje broni w tym trybie są upierdliwe :c

Ja PC.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Można gdzieś przeczytać co w tym update było? (oczywiście po polsku)

Zapraszam w takim razie do działu Redakcji Battlefield. :) Wszystko na ten temat było tam opisywane od samego początku redakcji. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja głównie na operacji blokada gram w tym trybie :D Chociaż przyznam, że niektóre serwerowe kombinacje broni w tym trybie są upierdliwe :c

Ja PC.

@kavoweciastko

Koleś skampi się w dobrym miejscu i ma praktycznie wygraną runde.

1RkW7od.png

Opublikowano

Ja PC.

Ale przecież wszystko jest z bf3 zebrane, te same kombinacje

Opublikowano

Ale przecież wszystko jest z bf3 zebrane, te same kombinacje

Nie powiedziałabym, gdyż respy są randomowe, wiec zawsze można go jakoś zajść od tyłu, etc.

Skampi się bardziej w rogu :) Doświadczony grać może kampić na środku mapy :D

1RkW7od.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla mnie wszystko jest ok poza zmianami jakie zaszły w odrzutowcach i helkach... Odrzutowce szturmowe teraz się wg nie nadają do rozwalania helek bo im gówno zabiera nwm czemu, jedyne co to dobijać je można, jestem ogarniętym pilotem, a przed patchem 1 nalocik wystarczał, teraz max z 30-40% im zabieram ... a i jeszcze jak dostaniemy rakietą, to na wszystkie strony rzuca odrzutowcami, jakiś bug to jest chyba bo to dosłownie teleportuje z jednej strony na drugą przez co  zazwyczaj kończy się to śmiercią przez uderzenie w ziemię lub jakiś budynek lub cokolwiek ...

Opublikowano

Dla mnie wszystko jest ok poza zmianami jakie zaszły w odrzutowcach i helkach... Odrzutowce szturmowe teraz się wg nie nadają do rozwalania helek bo im g****o zabiera nwm czemu, jedyne co to dobijać je można, jestem ogarniętym pilotem, a przed patchem 1 nalocik wystarczał, teraz max z 30-40% im zabieram ... a i jeszcze jak dostaniemy rakietą, to na wszystkie strony rzuca odrzutowcami, jakiś bug to jest chyba bo to dosłownie teleportuje z jednej strony na drugą przez co  zazwyczaj kończy się to śmiercią przez uderzenie w ziemię lub jakiś budynek lub cokolwiek ...

Czyli w czwórce nadal myśliwce są zj***ne? mialem wielką nadzieję że sterowanie i obrażenia jakie były wcześniej powrócą... 2 miesiące temu ostatni raz grałem nie mogłem zniszczyć AA celnymi trafieniami bombą j-dam.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...