Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Casterka na Polsacie Sport News!

Equener.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche pozno...

mam nadzieje ze to bdz jakas porzadna obsada do

tego komentowania, a nie jakis gosc ktory bdz czytal

z kartki, bo nie ogarnia tej gry...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Gdzieś juz o tym słyszałem. Wiadomo, fajnie, ze takie coś robią. Jescze jakby Norbert Dis Gierczak komentował to juz wogóle świetnie :D

Opublikowano

Gdzieś juz o tym słyszałem. Wiadomo, fajnie, ze takie coś robią. Jescze jakby Norbert Dis Gierczak komentował to juz wogóle świetnie :D

Zwis? dobry żart kolego <_<

@topp

Fajnie że puszczają w TV ale i tak wole Twitcha, ze spamem Kappy na czacie i komentarzem prawdziwych casterów.

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Niestety ale polska casterka ssie po odejściu najlepszych casterow mimo wszystko zobaczę jak komentują chwile. Może panowie są świetni nie chce się wypowiadać na ich temat bo ich nie znam ale podoba mi się ze esport transmitowany jest na kanale ogolno dostępnym

Opublikowano

Fajnie będzie pooglądać lola na dużym ekranie na kanapie. Już nawet nie będę patrzył na komentatorów, ale sam fakt że mogę sobie pooglądać ulubioną gre na TV.

Opublikowano

Zwis? dobry żart kolego <_<

@topp

Fajnie że puszczają w TV ale i tak wole Twitcha, ze spamem Kappy na czacie i komentarzem prawdziwych casterów.

­

eeaae. Dis aktualnie jeden z lepszych polskich komentatorów po odejściu "tych lepszych" więc nie narzekaj, bo niedługo nic nie będziesz miał tylko jakieś pajace z kartkami :P

Opublikowano

Raczej kiepski pomysl. Lol teraz sporo stracil.  Wypiera go Cs i inne nowe gry ktore pojawily sie na rynku gta czy wiesiek. W czasach popularnosci gdzie wiekszosc tych ** zagrajmerskich kanalow nagrywalo lola bylo by to dobrym pomyslem 

u1lc.png
Opublikowano

Wszystko fajnie, pięknie, ale angielski komentarz zawodowych casterów według mnie jest lepszy, niż takich Polskich casterów, których nikt nie kojarzy. No, ale dobrze, przynajmniej będzie co robić ;)

Po obejrzeniu tego portfolio Avahira stwierdzam, iż będzie casterka na wysokim poziomie. Oglądając Hitbox.tv i casterkę Gromp'u było cakiem dobrze, a ciarki mnie przeszły, kiedy to oglądałem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wzieliby sie za csa albo hotsa a nie za cos co czasy swietnosci ma dawno za plecami

To, że istnieją inne gry, nie oznacza, że LoL ma czasy świetności za sobą - ta gra ciągle się rozwija.

Martwią mnie casterzy, którzy nie są mi nawet znani. Mam nadzieję, że po odejściu Leo i Tybka będą chociaż prezentować jakikolwiek godny poziom.

Opublikowano

Wzieliby sie za csa albo hotsa a nie za cos co czasy swietnosci ma dawno za plecami

CS:GO już wcześniej puszczali jak był finał w Katowicach na IEM 2k15 :) 

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

To, że istnieją inne gry, nie oznacza, że LoL ma czasy świetności za sobą - ta gra ciągle się rozwija.

Martwią mnie casterzy, którzy nie są mi nawet znani. Mam nadzieję, że po odejściu Leo i Tybka będą chociaż prezentować jakikolwiek godny poziom.

Są tam casterzy z hitbox'a, którzy mają kanał Gromp.tv na hitboxie i idzie im całkiem dobrze. Polecam sprawdzić ich działalność. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...