Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 3 laguje,komp za słaby?

AlienPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Problem taki,że wiesiek 3 mi się przyciana.Generalnie gra normalnie chodzi wszystko dziala,tylko nie chodzi płynnie.

Mam laptopa

procesor IntelCore i5 1.8 ghz 8gb RAM

GPU nVidia GeForce 720m 2gb

system win 8.1 64x

Grę ustawiłem na najniższe obroty,w menu nvidi dałem wiedzminowi maksymalna wydajnosc,lecz slabe tego efekty.Proszę o jakieś porady aby to jakoś działało płynnie.Gre mam pudełkową z 3kropki.pl

ps.Dying LIght poleciał mi bez najmniejszej zacinki na średnio niskich ustawieniach.

Opublikowano

Procesor jaki ? Konkretnie / Po tym można już stwierdzić że to jest przyczyną lagów , karta jeszcze ujdzie ale ten procek ?

Opublikowano

Procesor to pewnie Intel Core i5-3337U 1.8GHz. Z tego co sprawdzałem gość na tym procku z geforcem 740m miał srednio 17fps.

Opublikowano

Dobra dzieki Panowie.Za jakiś rok może 2 będe miał lepszego kompa na razie grę odłożę na półkę i poczekam na lepsze czasy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1,8 GHz to jest bardzo mało jak na dzisiejsze standardy. Takiego procesora nie podkręcisz.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...