Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące itemków

Damdus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pierwszy raz gram w tą grę i jestem na etapie, gdzie itemki po +1200 obrony to za mało.

Jak mógłbym zrobić item, z bonusem powyżej +2000?

Pytanie 2.

Na aukcjach w fabryce widzę, że przedmioty od 60 000 UM mają w nawiasie napisane "item premium". O co z tym chodzi?

Opublikowano

Na jakim grasz serwerze, bo na każdym itemki mają inne bonusy. Wbić określoną ilość um i np dodać zlecenie

Aby kupić taki item musisz posiadać jakiś item premium w szatni, najlepiej taki jak kupujesz.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Pp dostajesz na start, zdobywasz za trening :) na start jest 20 i to starcza na zakup 2 itemków , później się sprzedaje jeden i zostawia piłkę bo to się kalkuluje, więc powinno Ci trochę premium zostać i wtedy kupisz sobie item premium po czym gdy już będziesz miał ten drugi kupiony, item premium sprzedasz :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

to z treningu wyjątkowo rzadko musi się dostawać, bo ja dzień w dzień na normalnym treningu po +150 UM ani razu PP nie dostałem, a cały sezon zleciał ;/

Edit: Są jakieś dobre sposoby na zarobek w kasynie?

Opublikowano

Zbieraj karty i wymieniaj kolekcje na Euro. Co do itemów to szukaj na czacie>dział fabryka. Tam często ludzie mają itemki na sprzedaż za kilka kart mniej lub bardziej cennych. 

Opublikowano

Co do pytania o kasynie to bym odradzał, bardziej polecam na start obstawianie zakładów, nie wiem jak jest teraz ale grałem w tą grę dość długo i szukając spotkania z kursami około 3 2 3 i wybierając kogoś z dość dużo większym potencjałem itd. można dość fajnie zarobić, ale też nie wiem jaką wartość ma euro obecnie w tej grze, bo na 1 zakład można maksymalnie 5 mln obstawić i 4 zakłady dziennie bez premium i 6 z premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...