Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyNation

Luraos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

done%20-%20Kopia.png

IP serwera:  SkyNation.pl
Wersja: 1.8.0 - 1.8.5

Znudziło Ci się granie na SkyBlocku na którym po tygodniu masz ogromną wyspę, wszystkie możliwe farmy i nie masz już co na nim robić? Jeśli tak, to wejdź do nas! Oferujemy długą rozgrywkę, niebanalne rozwiązania i innowacyjne pomysły. U nas znajdziesz to czego nie ma nikt inny. Wejdź i przekonaj się w czym jesteśmy lepsi od innych. 

Założeniem serwera jest to aby gra nie skończyła się i nie znudziła po paru dniach od pierwszej wizyty na serwerze. Ceny przedmiotów w sklepie staraliśmy się tak połączyć z cenami w skupie aby rozgrywka i rozbudowanie wyspy stanowiło dla gracza wyzwanie.

Na serwerze znajdziesz rynek gdzie możesz za serwerową gotówkę wynająć stragan, a na nim skompletować swoją ofertę sprzedaży przedmiotów które produkuje Twoja wyspa. W ten sposób każdy poszukujący rzeczy do kupienia zanim uda się do sklepu poszuka interesującej go rzeczy na rynku gdzie ceny zapewne będą konkurencyjne do tych w serwerowym sklepie.

Wprowadziliśmy też system wymiany przedmiotów między graczami który uniemożliwi oszustwo podczas wymiany. Bezpiecznie możesz wymieniać się przedmiot za przedmiot, a dzięki fizycznej walucie również przedmiot za pieniądze. 
Więcej informacji z tej dziedziny znajdziesz na naszej stronie w dziale "Poradniki"

Dla ludzi którym budowanie na wyspie dla własnej satysfakcji nie wystarcza mamy rozmaite eventy i częste konkursy z nagrodami (czasami materialnymi np. książki czy plakaty). 

2015-05-25_23.46.00.png

2015-05-25_23.44.28.png

2015-05-25_23.46.13.png

2015-05-25_23.45.16.png

2015-05-25_23.44.54.png

Opublikowano

Troszkę mało informacji. Dajcie tego trochę więcej, bo to są 2 zdania na krzyż i kilka SSów :p

A spawn budowaliście sami czy jak? Bo to wygląda jakby skup, sklep i rynek budowała zupełnie inna osoba niż sam spawn. Dwa różne światy, można tak to opisać :D

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ciezko sie wypowiedziec na temat serwera. Spawn jak kazdy inny, serwer pusty. Podoba mi sie uzycie map w znakach etc.

@Edit

Zbyt szybko sie wypowiedzialem :)

dde1570e69e3444a52aa3d79441a6065.png

Ze spawnu wyjsc nie mozna.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ciezko sie wypowiedziec na temat serwera. Spawn jak kazdy inny, serwer pusty. Podoba mi sie uzycie map w znakach etc.

@Edit

Zbyt szybko sie wypowiedzialem :)

dde1570e69e3444a52aa3d79441a6065.png

Ze spawnu wyjsc nie mozna.

@razor3254 Dziękuję za znalezienie tego błędu. Wszystko zostało już poprawione :-)

---------------------------

@kavoweciastko bystre oko. Faktycznie jest tak jak mówisz z tym spawnem.

Więcej informacji? Już się robi  :)

Opublikowano

hmm może być fajny serwer

prezentacja nawet ładna, są screeny więc za to duży + dla was

wersja 1.8 + no dość oryginalnie, tylko nie wiadomo jak to się przyjmie bo najwięcej osób gra na 1.7 i szczerze sam  nie lubię zmieniać wersji, przyzwyczaiłem sięjuż do 1.7 jednak wejdę na wasz serwer ocenić.

Ten screen rynku to tam są miejsca do kupienia i można zrobić swój sklep czy jak to wygląda? 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@kavoweciastko

Spawn jest kradziony z serwerowni szesciennyglob, dokladnie z ich skyblocka. Dobrze ze sa ludzie ktorzy zauwazaja style budowania.

@Luraos

wstydziłbys sie naprawde tą mape na swoj serwer wrzucać

NIE POLECAM ZŁODZIEJSTWO!!!!!!!!!!!!

A nie wpadłeś na to, że my jak i szeciennyglob mamy spawn z tego samego źródła jakim jest Planet Minecraft?

Opublikowano

@Luraos

Naleza Ci sie przeprosiny, zbyt pochopnie podszedłem do tego ufajac ze oni na serio to budowali. Kilka miesiecy temu gralem tam i slyszalem ze coś budują na skyblocku, nie wiedzialem ze tylko pobrali mape z neta. Jeszcze raz przepraszam za swoją głupote, nie zdarza mi sie to często ale gdy zobaczylem tego spawna to od razu wiedziałem w duchu ze cos jest nie tak. Mylilem sie, wyszedlem na durnia oskarzajac Ciebie.

Sam w sobie serwer mi sie podoba, jest rozwinieta ekonomia. Tych banerow raczej sie nie spotyka na kazdym serwerze a sa bardzo fajne. Troche odmiany w mc i widać tutaj włożoną prace. Ja z reguły mam czas tylko po nocach więc nie wiem czy gra duzo czy tez mało graczy, Móglbys jedynie dopracować prezentacje bo wygląda ubogo.

Polecam

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Serwer niczego sobie. Szczegolnie spodobało mi się to, że dość często są eventy. Widać, że tym sposobem administracja chce uniknąć nudy i stagnacji. Na uwagę zasługuje też spora ilość graczy. Jak wiadomo, lepiej bawić się w grupie. Problemem mogą być tylko lagi, ale maszyna jest raczej mocna i nie zdarzają się często.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...