Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko tylko nie palladyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Grałem ponad rok czasu na WOTLK i stwierdziłem że czas przejsc na globala tylko teraz mam do was pytanie co doradzicie w sprawie klasy.Mogę grać wszystkim tylko nie palladynem ponieważ to była poja 1 klasa która mi się przejadła.Preferuje dosłownie wszystko oprócz bycia tankiem.I też mam pytanie dotycząca rasy pandarena czy warto nią grać jeśli tyle spędziłem na wotlk

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Moja pierwsza postać to Pandaren Priest i powiem szczerze, że grało mi się nieźle. Do 40 - 50 healujesz na specu shadow, bo i tak starcza Ci heala ( jest banalnie ), a z reszty bijesz dps. Generelanie spoko się leveluje postacie, które mają możliwość healowania i dpsowania. No i może kupisz sobie wersję z boostem do 90, to wtedy najlepiej użyć go na postaci, która bije tylko dps. Także od siebie polecam priesta, a co do Pandarenów. Małe pocieszne grubaski, ja tam swojego lubię ( a sam na początku zaczynałem od Sunwella, na wotlk )

Diss_Stream.png

Opublikowano (edytowane)

Graj kim lubisz. Jeżeli nie wiesz kim chciałbyś pograć, wejdź na jakiś prywatny serwer high rate i zagraj każdą klasą. Każdy będzie Ci podawał klasy, którymi gra. Sam musisz zdecydować, który styl walki, jak i rola w grupie, Tobie odpowiada. 

Nie kieruj się tym co mówią inni nt. danej klasy. Każda jest dobra. 

Edytowane przez Menddor
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zbyt dużo się zmienia z Wotlk na WoD. Polecam Ci monka, ze względu na to, że możesz pełnić 3 role, podobnie jak paladynem, poza tym nowa klasa z nowymi mechanikami, więc będziesz miał fun z 'odkrywania' i samej gry. :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Polecam ci Druida bo zmienia się w różne formy. Dodam ,że taki Balance na patchu 5.4 ma zbliżone heale do resto. Jak chcesz oszukiwać to bierz monka bo na patchu 5.4 ma buga bodajże z talentem Chi Wave (strasznie duże heale). Druid też ma dobre to ,że nie ma cooldownów pomiedzy cc czyli np stunuje cię i nie ma cooldownu.

Opublikowano

Polecam ci Druida bo zmienia się w różne formy. Dodam ,że taki Balance na patchu 5.4 ma zbliżone heale do resto. Jak chcesz oszukiwać to bierz monka bo na patchu 5.4 ma buga bodajże z talentem Chi Wave (strasznie duże heale). Druid też ma dobre to ,że nie ma cooldownów pomiedzy cc czyli np stunuje cię i nie ma cooldownu.

Nie ma buga. Gram MS Brew i OS Mist, nic takiego nie wyczulam lecze po 2k na tik jak zawsze.

3KIpGJ1.gif