Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja słyszałem , że np. w lochu małp jak idziesz to się moby nie rzucają możliwe , że na G-P :D

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Siemka, mam pytanie - co daje strach u surki wp? Czy jest on jakos pomocny expieniu?

Agresywne mobki Cię nie atakują, zmniejsza obrażenia mobków.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Jakbym mial strach na P, to np mob by bez niego mi zabieral np. 200, to ze strachem np 150? ;p Troszke to slabe. Moze wiecie, jak surka wp sie sprawdza 1;1?

Jetz / FA1L

Opublikowano

Dlatego na każdym Polskim privie top 10 to większość Sury WP. WP to najlepsza postać do expienia ale i do solowania DT :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

To wcale nie jest tak że np. od 200 zadanych obrażeń odejmie ci tylko 50 -.-

To jest tak, że odejmuje ileś tam "procent" tego co ci zada :) Czyli jak na przykład bez strachu oberwiesz 20k to ze strachem (na P 25% chyba) oberwiesz "tylko 15k" :)

A co do tego, że mobki do cb nie lecą to nie wiedziałem ... :huh:

34395.pngsraczuser.gif

googleuser.png34115.jpg

33983.png34382.png

32409.png31453.png

31590.png33929.png

34240.gif34247.png

Opublikowano

@Up

strach na P ma -37% -,-

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Dla mnie najlepszym atutem strachu jest "Zwieksza szanse ze potwor nie trafi cie " czy jakos tak jak by to przeliczyc na % bloku to ze 30 -40 % oczywiscie na P zauwazylem to na privach podczs expienia w atlantydzie v2

Opublikowano

Po zgromadzeniu wszystkich info. z tego tematu Strach daję -

1.-Agresywne mobki (np. małpy) Cię same nie atakują.

2.-Zmniejsza ilość dmg jakie Ci zadają mobki.

3.-Jest szansa , że zablokujesz atak mobka.

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

strach na P daje 39% slabszych obrazen

ale watpie zeby ktos to robil na P

w expie nawet przydatne

zrobiłem pare minut temu na servie, i przydatne - troche podobne do oslonki BM'a ale słabsze moim zdaniem

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

zrobiłem pare minut temu na servie, i przydatne - troche podobne do oslonki BM'a ale słabsze moim zdaniem

Dzieki wszystkim za wypowiedzi, no i jako 3 skill wybralem strach (oczywiscie na priw) ;p swietnie sie ei surkami wp, wiec polecam, a nastepnie po 90 lvl zmienic na bma i mozna juz pomyslec o pvp.

Jetz / FA1L

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...