Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tych broniach?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym was się zapytać o wady i zalety i czy opłaca się te bronie kupować na turniejowy itp.

P90

MAC-10

MAG-7

UMP-45

MP9

MP7

Bardzo liczę na waszą odpowiedź ^^

Opublikowano

MP7, MP9, UMP moim zdaniem nie ma sensu.. Resztą czasami można zagrać jak nie masz na całego fulla, a go gracie, ale raczej polecam grać only m4/ak ^^

Opublikowano

Jak nie masz $, a nie umiesz strzelać z pistoletu  :D to możesz śmiało kupować.

P90 nie jest takie złe, ale tylko na blisko i jak zabijesz to jeszcze będą cię wyzywać od noob'ów pewnie  xD

Wszystkie te bronie są raczej na krótki dystans.

Są to raczej bronie do kupienia "od czasu do czasu" i w wyjątkowych sytuacjach, a nie jako broń podstawowa do grania cały czas.

Opublikowano

P90-Super pogromca niskich rang.

MAC-10-Polecam kupić po wygraniu pistoletówki.

MAG-7-Polecam w wąskich przejściach np. CT Inferno w domku lub banan.

UMP-45-Po wygraniu pistoletówki na np dd2 na longu.

MP9,MP7-To samo co z MAG-7 ale bardziej polecam p90 

Opublikowano

mp9 najlepszy smg do wyboru po stronie CT,
w tt mozna grac mp7/mac10
ump45 jakos tak nie lubie :-) mag7 mozesz pograc

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Jak nie masz za duzo kaski to te bronie sie nadaja. Ja wlasnie jak nie mam kasy to kupuje moje MP7 Armor Core Power xD Jakos z tego pmka same headziki mi wchodza :D

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

P90-Dobra broń ale tylko na niższych rangach, na 128 ticku albo wyższych rangach już jest gównem.

MAC-10- imo bardzo fajna broń, ponieważ jest chyba najtańszym smg, opłacalna np: po rundzie pistoletowej.

MAG-7- tylko wąskie przejścia i bliska odległość np: domek na inferno czy banan, bardzo silna broń, zabija na hita jak trafisz.

UMP-45- jest to najsilniejszy smg, ma 35 przebicia czyli tyle ile ak47, ale jego recoil jest trudniejszy do opanowania, to nie jest broń jak p90 gdzie wciskasz klawisz i samo leci, jak już się nauczysz nią grać to będzie najlepszy smg.

MP9,MP7- coś jak p90, tylko odrobinę tańsze.

Opublikowano

Każda broń jest wykorzystywana w różnych sytuacjach, tak więc zawsze kupujesz broń która będzie odpowiednia na twoją pozycje lub odpowiednia do przeprowadzania dobrej ekonomi  w grze np. po wygranej 1 rundzie po danej stronie CT/T najlepiej grać hełm+słabe smg+flash/smoke.

Czy wybierzesz lepszy pistolet czy słabe smg zależy od posiadanych pieniędzy, pozycji oraz umiejętności.

P90 polecam grać wtedy kiedy wiesz że przeciwnicy chodzą w grupach, w wąskich przejściach na bliski dystans to dobra broń, jednak gdy umiesz grać wiesz że gdy przeciwnik ma p90 grając eco wystarczy celny 1 strzał w głowę by strzelając stracił celność z tej broni.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...