Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skurczenie widełek cenowych

weeF.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mojej osoby jest to co najmniej śmieszne, bezsensowne i niepotrzebne. Mimo, że nie byłem kupcem coinsów w tej edycji fify, to nie czuje się urażony, że po wprowadzeniu widełek ludzie co mieli 15 milionów coinsów na swoim koncie, automatycznie mieli wszystko a ja nadal nic. Dobra, ale do czego zmierzam; znowu zmniejszyli widełki. No kur*a prosze was, przykładowe ceny danych zawodników;

Messi; 650-950k

Ronaldo; 640-960k

Lewandowski; 13-20k

Reus; 15-20k

Aguero(86); 35-50k

Pieprzę takie widełki, zrujnowali tą grę a przynajmniej mi już było tak dobrze po wprowadzeniu tych TOTSów, no cóż. Właśnie nabyłem Neymara o którym mogłem kiedykolwiek pomarzyć za kwotę 50k coinsów.

Janek

Adam

Paweł

Irek

Eryk

Robert

Dawid

Olek

Lucja

Ela

Co o tym sądzicie? Jak tak dalej będzie, to ja zaczynam odkładać 200k na Ronaldo TOTY ; ]

Opublikowano

To oczywiste, że przy otwieraniu paczek na TOTS'y musieli zmniejszyć widełki, gdyż pojawiało się kilkanaście nowych stron zawodników po cenie minimalnej, co roku ceny piłkarzy w tym okresie zmniejszały się kilkukrotnie. Wiele osób nie zgodzi się ze mną, ale ja pozytywnie patrzę na widełki ^^ . Bez problemu umiałem wyhandlować 1mil. na xboxie w jakieś 5 dni. Ale zaraz zaraz, piszesz że nie miałeś nic, teraz kupiłeś Neymara i gdzie leży problem ? Myślę że TOTY Ronaldo nie będzie za 200k, ale 1.8kk jak najbardziej prawdopodobne.

Opublikowano

Mogłem sprzedać swojego Ronaldo za 3kk na samym początku, wiedząc, że tak się stanie.

Miałbym teraz cały skład takich graczy. xD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Widełki były błędem. Co ich to obchodziło, że ludzie kupują coinsy. Hajsu za mało? Teraz stracą jeszcze więcej, bo fifę 16 kupi mniej osób, większość kupców fify gra tylko w Ultimate Team. Poza tym ceny FP są zbyt duże, aby były opłacalne.

graphic.png

Opublikowano

EA nie wie co robić z coinsellerami. Taki CR7 TOTY kosztował ponad 15mln a teraz !? Żarty sobie robią, ale cóż wszystko dla pieniędzy. 

­

Opublikowano

Co prawda to prawda, ja osobiście FIFA16 kupię tylko ich błędem było to, że widełki cenowe zostały wprowadzone w środku rozgrywki...

W 16 powinno być to już ustabilizowane i wątpię, żeby narzekali na to.

Opublikowano

Co prawda to prawda, ja osobiście FIFA16 kupię.

:)

NIE WAŻNE co zrobią, to i tak większość nowa fife kupi.

Temat wyczerpany, można zamknąć. :)

Opublikowano

Nie rozumiem w czym problem. Niskie ceny, łatwiej zarobić na piłkarzy. Dziś za 100k mogę kupić skład który kiedyś kosztował 500k. Dla przeciętnego gracza który nie kupuje ani coinsów ani pointsów to świetna zmiana.

Opublikowano

Teraz to nawet opłaca się kupować FIFA Points. xD

Dopięli swego, ludzie zaczną korzystać z mikropłatności w płatnej grze. Kompromitacja EA.

Opublikowano

Dopięli swego, ludzie zaczną korzystają z mikropłatności w płatnej grze. Kompromitacja EA.

Według mnie to się nie stanie. Zwiększy się zakup FP, ale w tak małym stopniu, że EA tego nie odczuje. Poza tym na co im te komplikacje, skoro nadal można kupować coinsy? Zgodzę się, że kompromitacja.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...