Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX 960 opinie

OnnPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zamierzam zakupić w przyszłości(mniej więcej 1 mies.) GTX 960 ale słyszałem że jest to kastrat osoby które owe GPU posiadali mogły by napisać tutaj swoją opinie.

Bardzo by mi to pomogło :)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

ogólnie wersja 2 gb jest nawet znośna kosztuje tyle co r9 280 a ma tam o 5/10 fps'ów więcej w grach za to model 4gb już niezbyt ponieważ w tej cenie masz sporo wydajniejszego r9 280x

Opublikowano

Nie wiem jak w deskopie ale w mobilnej wersji GTX960m to tylko kosmetycznie zminiony GTX860m :) troche mało opłacalny.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

ogólnie wersja 2 gb jest nawet znośna kosztuje tyle co r9 280 a ma tam o 5/10 fps'ów więcej w grach za to model 4gb już niezbyt ponieważ w tej cenie masz sporo wydajniejszego r9 280x

nie wiem gdzie, ale w full hd te karty to to samo, nawet w wersji 2gb, nie chce mi sie wklejac linkow do testow

w tej cenie jaka jest + wiedzmin 3 to i tak lepsze wyjscie niz hd 7950/7970, liczac jeszcze wsparcie sterownikami nie ma sensyu brac amd w tej cenie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...