Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamówiłem plan ćwiczeń na allegro, ale przy wyborze zapłaty było tylko "płacę przy odbiorze" więc to wybrałem, ale przedzwoniłem do gościa i powiedział mi, żebym wysłał mu pieniądze na prywatne konto, a on mi wszystko ułoży bo zmienić teraz nie może sposoby zapłaty.

Gość pozytywów wiele nie ma bo coś w granicach 5 więc nie wiem co zrobić, wolałbym żeby założył aukcje od nowa i dopiero wtedy bym za to zapłacił przez allegro, bo tak to nie wiem czy mnie nie oszuka.

Myślę dobrze czy źle? lub czy będzie ewentualna możliwość utworzenia sporu przy takiej sytuacji jeżeli nie zmieści się w terminie czy coś?

Opublikowano

Poproś go o ponowne zrobienie aukcji i powiedz, ze tylko wtedy to kupisz. Jeśli nie jest żadnym oszustem to raczej się zgodzi i zrobi od nowa aukcje. Jak nie będzie chciał to lepiej daruj sobie kupowanie u niego, bo to nigdy nie wiadomo.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Poproś go o ponowne zrobienie aukcji i powiedz, ze tylko wtedy to kupisz. Jeśli nie jest żadnym oszustem to raczej się zgodzi i zrobi od nowa aukcje. Jak nie będzie chciał to lepiej daruj sobie kupowanie u niego, bo to nigdy nie wiadomo.

Mówi, że wystawi za 99zł bo musi zapłacić za mnie prowizję bo już to wybrałem, czy to prawda?

Opublikowano

Mówi, że wystawi za 99zł bo musi zapłacić za mnie prowizję bo już to wybrałem, czy to prawda?

To jego sprawa, że jest głupi, i wybrał inny sposób wysyłki, niż może ją zrealizować. Na twoim miejscu kupiłbym albo po starej cenie, albo szukał gdzie indziej.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Co do prowizji to tak, od każdej sprzedanej rzeczy na allegro trzeba zapłacić prowizję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...