Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjna praca.

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

We wakacje oprócz wyjazdu nie mam raczej planów.. Wpadłem na pomysł, że nie zaszkodziłoby gdybym se dorobił. Mam już cel, ale pytanie: gdzie mogę znaleźć taką wakacyjną pracę? Co mogę robić? Mam 16 lat(31.08). Z miejsca mówię, jest to małe miasto, ulotki odpadają.

Opublikowano

Twoi rodzice mają jakąś własną działalność (czyt. Czy możesz im pomóc w pracy), masz kogoś z bliższej rodziny, kto ma pole i je uprawia?

Opublikowano

Twoi rodzice mają jakąś własną działalność (czyt. Czy możesz im pomóc w pracy), masz kogoś z bliższej rodziny, kto ma pole i je uprawia?

Odpada, niestety..

Opublikowano

No to imo raczej nie możesz nic zrobić, oprócz prac internetowych

Ale jeszcze standardowo w tego typu wątkach pojawi się :

Wprowadzenie psów

Korzenie trawników

Itp

Opublikowano

Najlepiej jakby ktoś ze znajomych ci załatwił coś w formie pomocy u nich w przedsiębiorstwie czy czymkolwiek. Jeśli naprawdę nie masz takiej możliwości to pozostaje ci szukanie na OLX i lokalnych grupach na FB. Też mieszkam w małym mieście ale zawsze ktoś coś znajdzie czy w supermarkecie na towarze, czy w spożywczym na kasie, czy na owocach/warzywach w pobliskich wsiach.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Poszukaj o pracy w Holandii o ile jest taka mozliwosc dla ciebie. Mieszkam w Belgii i slyszalem ze szukaja 'Mlodych Polakow' do pracy przy Tulipanach

61093c6efb.png

Opublikowano

Poszukaj o pracy w Holandii o ile jest taka mozliwosc dla ciebie. Mieszkam w Belgii i slyszalem ze szukaja 'Mlodych Polakow' do pracy przy Tulipanach

On ma 16 lat, chce tylko dorobić, na dodatek mieszka w małym mieście więc ma jakieś ograniczenia, a ty z taką propozycją. Niech od razu załapie się na budowę w Niemczech albo UK co to dla młodego chłopaka :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Szukaj pracy dodatkowej na OLX'ie i sprawdzaj systematycznie. ;)

A co myślisz o jakiejś "budowlance"? Warto się zgłosić?

Raczej odpada, haha, ale szanuję za kreatywność! :v

Opublikowano

A ładny jesteś? :ninja:

@@

Od 16 możesz normalnie pracować z tego co wiem - może idź do jakiegoś mcdonaldsa, albo na jakiś magazyn - pakowanie/rozpakowywanie i takie tam.

Opublikowano

A ładny jesteś? :ninja:

@@

Od 16 możesz normalnie pracować z tego co wiem - może idź do jakiegoś mcdonaldsa, albo na jakiś magazyn - pakowanie/rozpakowywanie i takie tam.

Pytanie retoryczne.. (pierwsze-cyfrą: 1) X'D

Opublikowano

A co myślisz o jakiejś "budowlance"? Warto się zgłosić?

Jeśli masz siłę harować to tak. Na budowlance dostaniesz dużo więcej niż na ulotkach czy innych bzdetach.

Opublikowano

Budowlanka nie głupi pomysł. No a Twoi koledzy czy tam dalsza rodzina? Mogliby Ci coś załatwić :)

Opublikowano

W większości ludzie szukają pracowników i wymagają CV oraz świadectwo szkolne. Skoro masz małe miasteczko i ulotki odpadają, ogłoś się na stronie swojego miasta, ew OLX. Napisz, że młody chłopak z energią do pracy, uczciwy, pracowity, szuka pracy (takiej i takiej ...). Może ktoś się zgłosi. Jeżeli chodzi, o wyjazd za granicę, jesteś według mnie za młody aby ktoś cię przyjął. Piszę to z doświadczenia, byłam za granicą i wiem mniej więcej (Nie raz ....). Ogłoś się, ew popytaj rodziców czy ich znajomi ci nie załatwią pracy.

Opublikowano

Cóż zaproponowałabym pracę nad morzem ale skoro masz 16 lat to nie wiem czy rodzice Cię puszczą, tak więc tak jak reszta mówi sprawdzaj oferty na OLX, popytaj może rodziców czy sami kogoś nie znają u kogo mógłbyś pracować.

Powodzenia życzę z poszukiwaniami! Uda się na pewno ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...