Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć całkowicie za darmo GC do naszego Kochanego GR :)

mrk13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie zarobić dużą ilość GC ? 

Proszę was bardzo oto sprawdzony sposób z którego korzystam dzień w dzień

Serwis oferuje szeroką gamę możliwości na zdobycie "pkt",

które są w późniejszym czasie wymieniane na doładowania w formie Pinu Paysafecard -

po osiągnięciu odpowiedniej ich ilości - który następnie wpisujemy w zakładce płatności i już możemy cieszyć się z posiadanych darmowych GC.

Darmowych, bo nic za to nie płacimy,

wszystko uzależnione jest od tego ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić, by zdobywać coraz to więcej pkt. 

Ja w czasie 2 godzin zarobiłem 2000 punktów, które wymieniłem na 1700 GC w Ghost Recon :)

stronka pozwala na wymianę waluty zwanych "pkt" które uzyskujemy za np. głupią rejestracje na danej stronie którą oferuje.

Wystarczy tylko założyć sobie nowego Emaila tylko po to aby rejestrować się na danych stronkach.

Po zarejestrowaniu się na danej stronie otrzymujesz Email z linkiem potwierdzającym, po czym otrzymujesz "pkt" na swoje konto

Wystarczy wejść na link, założyć konto i w ciągu 2 godz na "luzie" uzyskać 1700 (przykładowa ilość) a można o wiele więcej 

Są dostępne również aplikacje na telefon do pobrania za które również otrzymujemy "pkt" na konto 

i wiele wiele innych na prawdę darmowych ofert do pozyskania waluty "pkt" które wymieniamy :)

Powiem w prost pobrałem około 4 aplikacji na swój telefon. Były to gry w których musiałem np. osiągnąć 5 poziom wtedy uzyskiwałem "pkt"

w każdej z gier zajęło mi to jakieś 10 do 15 min aby osiągnąć dany poziom po czym otrzymywałem "pkt"

po około 2 godzinkach od spędzania czasu tak czy siak przy grach uzyskałem wystarczającą ilość "pkt" które od razu wymieniłem na GC

strona oferuje nie tylko wymianę "pkt" w Ghost Recon ale również wiele wiele innych.

Zapraszam do rejestracji w podanym linku !

Pozdrawia stały gracz GR  : MarasPolska13

Jeśli coś przeoczyłem lub nie dopisałem proszę o wybaczenie

ten post jest jednym z moich pierwszych   :)

Między "do" a "gry" w linku jest spacja ponieważ nie wiem dlaczego ale linku nie było widać. Usunąć spacje i wchodzić Rejestrować się zdobywać za darmo GC ! Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...