Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do postawienia metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam ludzi ogarniętych , którym można zaufać do wspólnej współpracy przy postawieniu servera metin2 , chętnych do owocnej współpracy zapraszam do pisania na gg - 52731921

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

­"Witam , szukam ludzi ogarniętych"

No przykro mi to stwierdzić, ale po dalszej części nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego po Tobie.

Najzwyczajniej nie polecam.

Opublikowano

Witam , szukam ludzi ogarniętych , którym można zaufać do wspólnej współpracy przy postawieniu servera metin2 , chętnych do owocnej współpracy zapraszam do pisania na gg - 52731921

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pozwolę sobie zacytować.

Otóż w twoim poście brakuje tej powagi i ogarnięcia. Serio, do wspólnej współpracy, do owocnej współpracy, i jeszcze te nadmierne emoty ;) To tyle, moja propozycja to, poproś moderatora o usunięcie tego posta, zrób nowy temat i ogarnij to. Przedstaw informacje na jakich plikach chcesz stawiać, na jakich warunkach miała by działać ta "wspólna współpraca" i jaki typ. nie o rate tylko czy, planujesz dedyka czy hamachi/vpn. etc.

Pozdrawiam /korzystając z wolności wypowiedzi, musiałem skomentować :)

Opublikowano

Proszę o opisanie projektu.

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...