Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest nie tak z BOLem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki dziwny problem. W grze wyskoczyło mi info update sxorbwalk do wersji 9999, to samo vprod, a po otworzeniu pliku sxorbwalk jedyne co się w nim znajduje to "9999" Ktoś jeszcze zauważył coś takiego ?

edit. Już wszystko wiem, nie jestem jedyny. Temat do zamknięcia.

Jeżeli ktoś jeszcze nie dostał update libek to polecam ustawić vproda i sxorbwalk tylko do odczytu.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Może to poprostu bład autorow? Nie polecam aktualizowac skryptów jeżeli wcześniej dzialały poprawnie. Wklej jeszcze raz skypty do bola i bedzie okej.

Opublikowano

Może to poprostu bład autorow? Nie polecam aktualizowac skryptów jeżeli wcześniej dzialały poprawnie. Wklej jeszcze raz skypty do bola i bedzie okej.

Mam cały folder skopiowany na pendrive, rano kumplowi wrzucałem więc nie ma problemu. Z tego ci widać na forum bola to wina autorów, albo ktoś się bawi

98873932203514685593.png

Opublikowano

Jak jeszcze kiedy cos tam testowalem na tych skryptach to aktualizowalem wtedy jak juz nic nie dzialo bo wczesniej dostawalem nieporzadany efekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...