Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatek

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Niedługo zamierzam zakupić dodatek Reaper of Souls i chciałbym zapytać co on dokładnie dodaje oprócz nowej klasy (krzyżowca).

Pozdrawiam.

PS Opłaca się kupować klucz na allegro?

Opublikowano

Jak dla mnie gra bez dodatku nie ma sensu. Dodatek dodaje całkiem fajną postać Krzyżowca i co najważniejsze Rifty i GRifty - w riftach (szczeliny) musisz ubić ileś tam potworów i na końcu masz bossa na riftach jest dobry drop legend w zależności od Udręki (jest 6 nowych poziomów trudności) w GR'ach chodzi o jak najszybsze wyczyszczenie mobów i bossa. Dodatek dodaje także nowe misje na mapach i nowy AKT, oraz itemy, sezony i wiele innych. ROS jest updatowany a podstawka nie.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Nie musisz zaczynać od nowa. Twoja postać przechodzi na dodatek i możesz grać nią dalej.

Opublikowano

Opyla, ale czasem są 'jakieś' promocje na różnych stronach i ceny wachają sie w okolicach 70zł. Kupuj tylko od zaufanego sprzedawcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...