Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MobberHack NA Armeniusmt2

Edyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tych czasach ciężko o takie rzeczy 99% nie działa nigdzie ja ci polecę coś zastępczego a mianowicie ściągnij autoklikera ustaw kursor myszki tam gdzie pelerynki odpal program ze zgodnościami win xp i będzie działać jak mobberhack minus jest taki ze nic innego robić nie możesz

Opublikowano

Właśnie potrzebuje Mobber! :)

No to nic nie zrobisz bo obecnie serwery pod source nic nie działa i nikt nie robi hacków  jak ci kamera mobber nie działa to żaden inny tez ci nie będzie działał

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę kolega hejtujący serwer o same boty wypytuje

Po co ci mobberhack na serwer gdzie jest nieskończona peleryna??

Trzeba ruszyć głową jak już chcesz bota zrobić i użyć programu powtarzającego ruszy i zapętlić go bo będzie to dużo lepiej działać.

Ojj ludzie

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Widzę kolega hejtujący serwer o same boty wypytuje

Po co ci mobberhack na serwer gdzie jest nieskończona peleryna??

Trzeba ruszyć głową jak już chcesz bota zrobić i użyć programu powtarzającego ruszy i zapętlić go bo będzie to dużo lepiej działać.

Ojj ludzie

Właśnie jutro, na twój serwer leci paczka haxów, zadowolony jesteś z siebie człowieku? Pamiętaj, takim pisaniem, "tworzysz" sobie wrogów(zachęcasz cheaterów).

Opublikowano

Właśnie jutro, na twój serwer leci paczka haxów, zadowolony jesteś z siebie człowieku? Pamiętaj, takim pisaniem, "tworzysz" sobie wrogów(zachęcasz cheaterów).

No jestem zadowolony bo ja tu tylko grzecznie panu wytłumaczyłem co i jak

Paczka haxów, spoko ktoś pobierze gotową paczkę kilku lub pojedynczo sam poszuka, co za różnica?

Boty były, są i będą i na każdym serwie mogę ci uruchomić chociażby WH (każdym) więc dla chcącego nic trudnego:)

Pozdrawiam i się wyłączam z tematu.

Polecam ci M2Bob'a ; ) Ustawiasz ExpBota i lecisz do Topki :P AutoPickUp też jest wbudowany a zasięg jest ogromny .

M2BOB hmm dobry jest ale by używać za free sporo trzeba się u bawić by ominąć płatności bo zabezpieczony jest całkiem nieźle.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

No jestem zadowolony bo ja tu tylko grzecznie panu wytłumaczyłem co i jak

Paczka haxów, spoko ktoś pobierze gotową paczkę kilku lub pojedynczo sam poszuka, co za różnica?

Boty były, są i będą i na każdym serwie mogę ci uruchomić chociażby WH (każdym) więc dla chcącego nic trudnego:)

Pozdrawiam i się wyłączam z tematu.

M2BOB hmm dobry jest ale by używać za free sporo trzeba się u bawić by ominąć płatności bo zabezpieczony jest całkiem nieźle.

Na każdym serwerze, tego nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...