Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minecraftem

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym powrócić do gry w minecraft po długiej przerwie lecz jak to minecraft muszą być z nim problemem. (mam oryginałke).

Gdy tworzę świat to tworzy mi świat z samą wodą nic więcej, jak już jakimś cudem uda sie zrobic swiat normalny to są takie niebieskie linie oddzielające bloki, tak jakby xray. A gdy chcę zapisać świat to wtedy laguje się minecraft i kaplica.

Reinstalacja javy, minecraft, nie pomagają..

Komputer mam dobry, kiedyś z mc nie miałem takich problemów

Opublikowano

Pobaw się ustawieniami podczas gry wyłącz zbędne pierdoły chmury itp następnie podczas tworzenia mapy jest opcja własnego tworzenia świata z czego ma się składać zobacz czy tam nie masz zmienionego ;p 

Opublikowano

Pobaw się ustawieniami podczas gry wyłącz zbędne pierdoły chmury itp następnie podczas tworzenia mapy jest opcja własnego tworzenia świata z czego ma się składać zobacz czy tam nie masz zmienionego ;p 

Gadasz rzeczy, które każdy człowiek robi jak ma jakiś problem. Nie pomaga to.. proszę was..

Opublikowano

masz czystego mc czy z modami? usunąłeś cały folder z grą przed reinstallem?

Widzę że tu ludzie nie umieją czytać... Dobra idę na inne forum może tam mi gdzieś pomogą..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...