Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy RIOT ma problemy z serwerami ?

Mich4LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Gram sobie normala wszystko fajnie a tu nagle dc, po 5 minutach wbilem ( jak i inni ) i za chwilę znów dc . Macie takie problemy ?

Opublikowano

Nie, wina lezy po twojej stronie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Mam to samo ,teraz nie mogę się wcale połączyć. Drop hack to nie jest ,bo pojawia się w każdej grze.

A z bola korzystasz?

Opublikowano

Czysto gram i NIE MOJA WINA BO KAŻDY TAK MA, a drophack na normalu po co komu ?

Opublikowano

A ja powiem, że tak bo ostatnio rito gems ma problemy, i często jest zapobiegnięte porażce z ich winy.

...................\/...................

Opublikowano

Gram od jakiejś 12 godziny i jest wszystko okej, więc wina raczej leży w twoim łączu.

Opublikowano

CZY WY K***A MOŻECIE ZROZUMIEĆ, ŻE MÓJ INTERNET DZIAŁA ? Przegladarka dziala, internet na laptopie też, wywala 10 osób z gry, ale wina mojego łącza .

Admin zamknij ten temat, wina RITO .

Opublikowano

CZY WY K***A MOŻECIE ZROZUMIEĆ, ŻE MÓJ INTERNET DZIAŁA ? Przegladarka dziala, internet na laptopie też, wywala 10 osób z gry, ale wina mojego łącza .

Admin zamknij ten temat, wina RITO .

Mnie jakoś nie wywala. Twoja wina ;)
Opublikowano

Miałem ten sam problem jak grałem z kolegami jakiś tydzień temu. Na normalu (ja i 3 kolegów) zostaliśmy rozłączeni, połączyło nas ponownie po jakiś 3/4 min, pogramiśmy sobie 10 min i znów to samo, tylko już nas nie chciało połączyć to skończyliśmy grę(CAŁY CZAS ROZMAWIALIŚMY ZE SOBĄ NA SKYPE, gdzie nie było żadnych rozłączeń). Dodam że w przeciwnej drużynie nic się nie zmieniło jak nas rozłączyło więc według mnie to nie wina internetu tylko ich serwerów. :)

EDIT: Gdy odpaliłem grę następnego dnia tego meczu co nas tak rozłączało nie było w historii rozegranych potyczek.

Opublikowano

Gram od jakiejś 12 godziny i jest wszystko okej, więc wina raczej leży w twoim łączu.

jak nie wiesz o czym mówisz to nie wypowiadaj się

tak riot ma coś z serwerami , ostatnio na 3 rankedach złapało mnie  i nie tylko dc , mecz albo nie zaliczało albo po połaczeniu nie dało się wygraćbo enemy nie mieli dc  , łącze było ok tylko nie można było połączyćz lolem

Powinni robić tak żeby jak już co all łapało dc a nie że w jednym teamie jest 3 a w 2 nawet 1 , albo ogólnie nie zaliczać gry

Opublikowano

Przedwczoraj miałem taką sytuację, ale mieli ją wszyscy w mojej grze - raczej nie drophack, ponieważ był to normal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...