Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie, pvp, max lvl, instancje, eq, zarobki

marcin898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam zagrać sobie w tą grę i mam kilka pytań:

-Czy expi się tam na mobach czy na misjach?

-Jest tam masowe pvp?

-Jak szybko wbije max lvl i jaki jest?

-jaką polecacie klasę na początek?

-są jakieś grupowe wypady na tzw. "instancję"?

-Jak zdobywa się eq do PvE i Pvp?

-Da się porządnie zarobić bez wydawania realnej kasy?

To chyba wszytko i proszę o w miarę normalne i kulturalne odpowiedzi :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam zamierzam zagrać sobie w tą grę i mam kilka pytań:

-Czy expi się tam na mobach czy na misjach?;;;-----------> wykonujesz questy polegające na biciu mobów, robisz dungeony, klepiesz BAMy [minibossy], chodzisz na rajdy

-Jest tam masowe pvp?;;;----------->są battlegroundy i areny 2v2 i 3v3 z tego co wyczytałem po za tym jest system PK [jak to wygląda zależy od serwera czy pve czy pvp]

-Jak szybko wbije max lvl i jaki jest? ;;;----------->max lvl obecnie 65, a lvluje się szybko zwłaszcza na instach[dungeony] i podobno na battlegroundach

-jaką polecacie klasę na początek? ;;;----------->tę, która odpowiada Twojemu "gameplayowi"- Tera to gra, w które każda klasa znajdzie swoje miejsce i każdą da się wkonywać masę questów samemu

-są jakieś grupowe wypady na tzw. "instancję"?;;;----------->j.w.

-Jak zdobywa się eq do PvE i Pvp?;;;----------->do pvp chyba zbierasz coś na battlegrundach- jeszcze sie w to nie bawiłem...do pve podczas lvlingu wystarcza to co znajdziesz, dostaniesz za q...reszte jeszcze ogarniesz

-Da się porządnie zarobić bez wydawania realnej kasy?;;;----------->zarobić bez kasy? nie rozumiem-jeżeli chodzi o normalne granie bez wpłacania realnej kasy to spokojnie się da- jeżeli chodzi o zarabianie to gra prowadzi "auction house" między graczami- więc masz prawo popytu/podaży= możliwość zarobku

NrwUNCU.png

Opublikowano

Polskiego serwera nie ma- podział jest na EU gameforga [Europa] , NA enmasse [uSA],  steam-nie znam tych serwerów

Wydaje mi się, że Polaków więcej gra na EU niż na NA- grając na NA jeszcze na rodaka nie trafiłem [ale dużo też nie grałem], natomiast grając na EU-serwery: Arcadia[pve] i Killian [pvp], wystarczyło na chacie globalnym cokolwiek w rodzimym języku napisać by dostać "/whispa" PL.

NrwUNCU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...