Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo,

iż robi sie niekiedy zimno niekiedy cieplo ,1 c**j wakacje ido wiec jest i chlanie w plenerze i tu jest i mój jaki i miliarda+ osób.

muzyka tance wygibance.Wiadomo z telefonu jak cos puścimy to lipa straszna w c**j ,a nigdzie w okolicy nie ma jak to do prądu sie podpierdolic.wiec pomyslalem ,ze trzeba cos wykombinować ,elektrykiem nie jestem ,ale sobie pomyslalem ,ze mam sobie parę akumulatorów do auta i głośniki od kompa.

Teraz tu pytanie do ekspertów jak to k***a polaczyc żeby gralo

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz życie zachować, to się za to nie bierz. Kup sobie jakieś radio na baterie i po problemie. :v

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Załatw sobie agregat prądotwórczy i będzie po problemie, ojcu spuścisz paliwa ze auta i będziesz miał całą noc muzyke

Logo.JPG

Opublikowano

­

,elektrykiem nie jestem

Nie jesteś elektrykiem - nie bierz się za zabawy prądem. Jak ktoś już wspomniał - kup sobie agregat prądotwórczy, załatw trochę paliwa i problem zażegnany.

Opublikowano

Akumulator daje inny prąd niż gniazdko  w twoim domu. A z resztą ciekawe jakie masz te akumulatory, jak jakieś dobre żelówki to auto jakieś załatw ;) 

A nawet jeśli nie to ile pali auto na postoju... litr na godzine? W 1.9 tdi pali 0,6 ... 

Opublikowano

Kup adapter, żeby podłączyć telefon, mp3 do samochodu przez radio albo zakup głośnik bluetooth. Taniej i bezpieczniej ci to wyjdzie.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Ludzie k***a czy ja gdzies pisalem ,ze mam auto ? Nie wiec jakiekolwiek pomysły z adapterem ,autem tu sa nie na miejscu,poza tym kto k***a jedzi pic w plener autem..

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

Ludzie k***a czy ja gdzies pisalem ,ze mam auto ? Nie wiec jakiekolwiek pomysły z adapterem ,autem tu sa nie na miejscu,poza tym kto k***a jedzi pic w plener autem..

Mogłeś się ustosunkować, a nie spinać.. :-)

Opublikowano

A co kumpli z autem nie masz? My tak od zawsze robilismy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...