Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger bez wymaganych danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem keyloggera który wymaga danych loginu oraz hasła, chciałbym jednak aby program tego nie wymagał a dane konta logowania również wysyłało na pocztę. Jest taka możliwość ? skrypty itp...

Opublikowano

Załóż po prostu specjalny E-Mail dla keyloggera z którego będzie wysyłać? W wielu kl z których skorzystałem to było wymagane

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

No, to tak teraz mam, ofiara podaje login hasło dane przychodzą na moją pocztę.  Chciałbym, żeby rozpoznawał dane z strony internetowej od razu po zalogowaniu. Wiem, że są takie kl w których nie jest wymagane logowanie a pasy i tak przychodzą na pocztę.

Czy keyloggery wymagające login i hasło też są takie skuteczne, naprawdę ludzie się tak nabierają ?

Opublikowano

@Gruby1230

Nie rozumiem, przecież to hasło możesz sobie zapisać w kodzie i dodać żeby załóżmy co 30 minut wysyłało plik tekstowy z tymi hasłami. Jeśli chodzi o zapamiętane hasła to możesz tego szukać w pamięci przeglądarki jednak to już trochę trudniejsze zadanie, przynajmniej tak mi się wydaję.

Czy keyloggery wymagające login i hasło też są takie skuteczne, naprawdę ludzie się tak nabierają ?

Skoro nie wiedzą, że mają keylogera na swoim komputerze to raczej tak. :O

Jeśli natomiast chodzi ci o to, żeby widzieć co na której stronie wpisuje użytkownik to po prostu dopisuj do tego pliku z hasłami tytuł okna.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

prosta sztuczka - dajesz jak login i hasło - mądrzejszy wpisze byle co, i wtedy dodaj że(nawet jeśli poprawne są passy) to wyskakuje błąd "zły login i hasło' i dopiero za 2 razem żeby działało wszystko :)

--

Opublikowano

A co jak ktoś wpisze tak samo login, hasło i za drugim razem mu załapie? to oznacza tylko oszustwo musiałbyś ukryć znaki hasła ponieważ jak wpisze 2x to samo i załapie to trochę dziwne xD

I Nie lepiej jak ktoś pisał zrobić plik ,, MójZajebistyProgram.base '', spójrz na rozszerzenie dzięki niemu użytkownik nie będzie wiedział że w nim będą jakieś dane tekstowe następnie w programie otwórz ten plik i zrób funkcję która będzie zapisywała dane lecz wcześniej musisz zrobić pole na wprowadzenie danych użytkownika tak jak mówiłem musisz ukryć hasło i takim sposobem zrobić KL kiedy dane zostaną wprowadzone zostanie musisz dodać loader na przykład 'Logowanie, proszę czekać...' a w tym czasie zostaną uploadowane pliki na twoją stronę np. "http://[Twoja Strona Internetowa].pl/?upload=kl&file=MójZajebistyProgram.base"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...