Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekstury interface

SVSTUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktoś z was ktore teksruty odpowiadają za pasek na dole ekranu oraz ekwipunktu tu na screenie jest zaznaczone o co mi chodzi ;-) http://scr.hu/776t/478pmz góry dziękuję daje limit !

2v9ungm.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam na serwer TeamSpeak 3 : 4Fun-TS3.PL

Opublikowano

rozpakuj sobie etc tam masz większość plików odpowiedzialnych za to

-.- tyle to wiem tylko przekopalem to cale etc i niema tam :D pewnie sie w locale chowa albo cos ;3 dlatego chce znac nazwe tej teksturki ;3

2v9ungm.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

-.- tyle to wiem tylko przekopalem to cale etc i niema tam :D pewnie sie w locale chowa albo cos ;3 dlatego chce znac nazwe tej teksturki ;3

tak, jasne..

etc>ymir work>ui

windows.dds

hkeUxTM.png

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

tak, jasne..

etc>ymir work>ui

windows.dds

hkeUxTM.png

­

kurde ale to ja wiem ze to jest windows.dds ale u mnie tego niema w etc ..

2v9ungm.png

Opublikowano

podeślij Twoje etc z łaski swojej, zobaczymy czy faktycznie nie ma, czy problemy ze wzrokiem :)

Masz mnie za idiotę ? 

patrz wgralem tgo widnows dds do ymir work\ui dodalem wpisy do packera itd i dupa nic sie nie zmienilo .. widocznie w ktoryms z innych plikow w packu jest ten sam i mi sie z tym gryzie ;3 tu masz screena http://scr.hu/776t/t0b13

2v9ungm.png

Opublikowano

Masz mnie za idiotę ? 

patrz wgralem tgo widnows dds do ymir work\ui dodalem wpisy do packera itd i dupa nic sie nie zmienilo .. widocznie w ktoryms z innych plikow w packu jest ten sam i mi sie z tym gryzie ;3 tu masz screena http://scr.hu/776t/t0b13

to sprawdz patche

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...