Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Hardline - zakup czegoś innego.

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Jestem posiadaczem Bf4 - Premium .Oglądam Yt Bf Hardline i mi się podoba czy opłaca się kupić czy odpuścić i kupić coś innego (Tylko co)?

Bf4 mi się znudził i jest już nie co mniej serverów 

Opublikowano

Jeśli odpowiada Ci Hardline (grafika, pomysł, etc) to bierz śmiało. :)

Ja osobiście nie przepadam za Hardline i sama tego sobie nigdy nie kupię :p Za darmo mogłabym wziąć (w konkursie jakimś), ale sama nie chce na to wydawać kasy, gdyż nie jest to gra która mi się podoba, wiec nie chce marnować na nią swoich pieniędzy. :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Grałem w bf4 jak i hardline, jak już ze czwórką wytrzymałem z miesiąc - dwa, tak z hardline 3 gry i tyle.

To jest ta sama gra, te sam silnik, te samo wyłudzanie kasy i tyle, ale jak chcesz, to kupuj, Twoje życie, Twoje pieniądze. :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tak jak poprzednicy. BF Hardline to odgrzewany kotlet. Jeśli Ci się podoba styl BF4 to może nowości w BF Hardline Ci się spodobają. Warto przetestować Titanfall za darmo na Origin

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

A mniej więcej za ile wyjdzie kolejny bf ? bo nie chcę kupić hardline a po np 3 miesiąca wyjdzie następny ^ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...