Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lapek

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj ludz ludzie :) może warto może nie....

Do czego laptopa będzie używany?

Jaki masz maksymalny budzet?

Z systemem czy bez?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

z systemem do przeglądania internetu/gier na Fb i czasem jakiś BF

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

3,3k

To nie dla mnie i wymaganiem jest żeby był naprawdę cienki i lekki.

Najlepiej 15calowy

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@Kycek

W takim razie najlepszy tutaj bedzie Acer v5-573g z i5 ulv i GF750m Matowa matryca Podświetlana kalwiatura, aluminiowe wnętrze laptopa. Lekki mobilny 2 kg wagi 2 cm grubości, przyzwoita bateria do 7h działania na wifi. Do tego dysk SSD 128 gb na złaczu msata czyl oba dywki wewnatrz laptoap duza wygoda.

Acer e5-572g z i5 i GF840m. Matowa matryca FULL HD. Laptop jest nieźle wykonany, posiada mocna akumulator nawet do ponad 5h działania na wifi, dobra kultura pracy, nie jest głośny ani się nie przegrzewa. 

Dell insprion 5548 z i7 ulv i r7-m265 – lekka aluminiowa obudowa, smukła, łatwy dostęp do podzespołów, cicha praca, podświetlana klawiatura, niezly czas pracy na baterii do 6h na wifi. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Lenovo Z510 z i7i GT740. Matowa matryca. Laptop porządnie wykonany, jest lekki. Posiada ładny design, podświetlaną klawiaturę oraz dobre głosniki JBL. 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...