Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS w CsGo

polakjan23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Od jakiegoś czasu mam straszne spadki fps w CsGo z 200 fps spada do 40. Co może być przyczyną. W innych grach takiego problemu nie mam 

Mój komputer:
4gb ramu
GTX 750
AMD FX6300
Zasilacz 550v BanditPower 

Opublikowano

Spadki tylko w jakiś określonych momentach?

Jakie masz ustawienia graficzne w cs?

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Może procesor / karta graficzna sie przegrzewa?

Nie procesor ma max 57 stopni a karta 54

Spadki tylko w jakiś określonych momentach?

Jakie masz ustawienia graficzne w cs?

Startowe. A spadki są w różnych momentach

Opublikowano

Masz bardzo cienki zasilacz z czarnej listy. To może być spowodowane tym spadkiem fps, ponieważ twój zasilacz nie wyrabia poprzez spięcia.  Na jednym z moich komputerów mam taki sam sprzęt i wszystko dziala mi elegancko przy 200-300 fps~~. Taki spadek fps może być spowodowany też przez "valve" ponieważ raz się spotkałem z czymś takim, że po aktualizacji csa miałem 50 fps, a potem gdy wyszła znowu nowa aktualizacja fpsy wróciły do normy. Ale mimo wszystko radzę ci zmienić zasilacz, jeżeli nie chcesz w przyszłości spalić jakiejś części komputera, bo ten zasilacz jest to wielka bomba zegarowa. Jeśli chodzi o zasilacze to polecam z jakiejś markowej firmy np: Antec czy Chieftec, spokojnie za 160 zł kupisz już na tyle mocny zasilacz, który będzie ci służył na lata i uciągnie nawet 2x lepszy sprzęt niż ten, który masz obecnie. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...