Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co powiecie na temat SAC reborn cracked od s-develop za 4EURO WARTO KUPIC? I czy będzie on działał na bolu od finna jak i tym darmowym?

Opublikowano

Z tego co wiem to na BoLu od Finn'a będzie działa a na darmowym aby działał Ci na darmowym muisisz wydać 10EURO podajże :) 

Opublikowano

Mam problem kupilem tego saca na free bolu nic sie nie robi a na boll of finna ładuje sie i jest napisane  w grze downloanding minions.png itp ale wkońcu nic sie nie robi jak klike shift to widze skrypt ale zakładki farming itp są puste nie ma żadnych ustawien ni nic tak jak by był problem z załadowaniem skryptu ale nic takiego nie wyskakje. pls pomocy

Opublikowano

Mam problem kupilem tego saca na free bolu nic sie nie robi a na boll of finna ładuje sie i jest napisane  w grze downloanding minions.png itp ale wkońcu nic sie nie robi jak klike shift to widze skrypt ale zakładki farming itp są puste nie ma żadnych ustawien ni nic tak jak by był problem z załadowaniem skryptu ale nic takiego nie wyskakje. pls pomocy

http://scr.hu/0mb7/djqml

a mi dziala bez problemowo wiec nie wiem.

Opublikowano

http://scr.hu/0mb7/djqml

a mi dziala bez problemowo wiec nie wiem.

U mnie na bolu od finna mam tak

Welcome to Bot of Legends build may 21 2015 loaded

Sidas auto carry reborn -please wait...

Sidas auto carry reborn - Downloading Sprite Minion_Whitte.png

Ludzie proszę o pomoc jakieś rozwiązanie możne jakieś biblioteki czy cos czy jakas aktualizacja bola by finn czy jak bym kupił oryginalnego bola na miecha i miał bym taką samą nazwę vip bola jak przypisana na skrypt co kupiłem by działało?

Opublikowano

U mnie na bolu od finna mam tak

Welcome to Bot of Legends build may 21 2015 loaded

Sidas auto carry reborn -please wait...

Sidas auto carry reborn - Downloading Sprite Minion_Whitte.png

Ludzie proszę o pomoc jakieś rozwiązanie możne jakieś biblioteki czy cos czy jakas aktualizacja bola by finn czy jak bym kupił oryginalnego bola na miecha i miał bym taką samą nazwę vip bola jak przypisana na skrypt co kupiłem by działało?

Skoro używasz cracka to nie musisz kupywać vipa bo to bez sens, pobierz sobie library updater albo niech ktoś komu działa wrzuci ci swój folder..

98873932203514685593.png

Opublikowano

Skoro używasz cracka to nie musisz kupywać vipa bo to bez sens, pobierz sobie library updater albo niech ktoś komu działa wrzuci ci swój folder..

Jak byś dął jakiegoś linka do tego libary to bym + dał czy coś proszę

Opublikowano

Ok juz działa wszystko jakoś naprawiłem tego crackeda co go kupiłem teraz pytanko jak to najlepiej ustawić ;dd używam sac reborna dance shoes i shadow vayne jak najlepiej ustawic xD

Opublikowano

Usuń shadow vayne i bedzie git ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...