Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#Od_Dolara_Do_Dyszki

Stan konta: 1$

Profit: +0$

Dzień nr: 1

Bet nr: 1

Data: 25.05.

1821214325415421390627.png

Stan konta: 1$

Profit: +0$

Dzień nr: 1

Bet nr: 2

Data: 25.05.

4711014325694871390627.png

Opublikowano

Rozumiem, że jak przegrasz ten mecz to koniec serii  :D

Przeciez ma 1$ a postawil 0,31 $ :)

Wg mnie dignitas wygra :)

Jeżeli przegrałbym jakikolwiek mecz i miałbym mało skinów to nie postawiłbym ich na coś, co nie jest pewne więc NIGDY nie przegram wszystkiego.

A co do tego meczu - dla mnie jest to czyste 50-50 i najważniejsze będzie wybieranie map. Jeżeli w pierwszych dwóch mapach nie będzie DD2 to GPlay wygra 2:0.

Opublikowano

Jeżeli przegrałbym jakikolwiek mecz i miałbym mało skinów to nie postawiłbym ich na coś, co nie jest pewne więc NIGDY nie przegram wszystkiego.

A co do tego meczu - dla mnie jest to czyste 50-50 i najważniejsze będzie wybieranie map. Jeżeli w pierwszych dwóch mapach nie będzie DD2 to GPlay wygra 2:0.

Można wiedzieć od jakiego czasu zajmujesz się obstawianiem i jaki masz % wygranych? 

Opublikowano

Można wiedzieć od jakiego czasu zajmujesz się obstawianiem i jaki masz % wygranych? 

Odpowiem Ci screenshotem, dosyć stary ale będzie ok.

7880514325703621390627.png

Przeliczyłem, że ok. 70% aczkolwiek nie wszystkie bety to były LOW+ tylko niektóre ICB ze względu na procenty. Seria, która jest i będzie prowadzona w tym temacie będzie pochłaniała 100% mojego skupienia więc będę starał się nie popełniać fatalnych błędów.

Opublikowano

aby do 10$ ?? to wgl jest sens zakładać taki temat/ czy coś ??

461_0xlady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...