Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kierowanie platyny.

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie głupie ale kto pyta nie błądzi....

Mam problem, a mianowicia czym grać by wyjść z platyny w kierunku diamentu a nie golda ;>

Z gry na gre ludzie zadziwiają mnie coraz bardziej. 3 kille dla przeciwników w 10 minucie odzew flamerów (gg wp, i am afk, we lose)

Tak więc jaką postacią będzie najłatwiej wykierować ten cyrk?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak idealna postac...

Z mojej autopsji.. mialem promo do plat 5.. a obecnie jestem w gold 2 50 LP.. moje staty przewaznie gram khazixem, bo fajny ma dmg to zazwyczaj 10+/2-5/a tu to roznie z asystami.. ale nic nie zrobisz.. jak po 40 minutach gry np 2 osoby wychodza.. i wlasnie tak sobie spadlem do tego gold 2.. na jakies 15 gier w 10 mialem afkowiczow ;D

Ale jezeli chcesz pocarrowac gre mimo wszystko, to polecam Ci wlasnie kha zixa, jego Q to wielka masakra, albo sejuani w full tanku.. wbija sie w 5 i nie da sie jej ubic, a twoj team robi reszte ;D

MeYf0tS.gif

Opublikowano

Co jak co to ja z golda I spadałem do V i tak ze trzy razy?

Tak jak wspomniałeś afki/trolle, ale i czasem z mojej winy, głupiej decyzji gra była przegrana.

Jestem teraz w platynie 5 po spadnięciu z platyny 4...

Nie szukam postaci idealnej, ale takiej którą na tym elo będzie można zagrać za dwóch jak trafi się afk/troll.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Najlepiej carrować z bota adc ( Kalista, jinx, draven) wystarczy, że podłapiesz feed'a + jakiś kumpel support i gg wp

Jeżeli grasz solo to mid coś z dobrym roamem leblanc ( banowana) ale np diana po 6 jest okey

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Najlepiej grac duo ale jesli nie posiadasz kolegów którzy grają w lola to będzie trochę trudniej.

Ogólnie nie ma czegoś takiego jak idealna postać ale z autopsji mogę stwierdzić że najlepiej sprawuję się (oczywiście w moim przypadku) jax na topie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...