Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps, pomocy!

Wobukaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opiszę swój problem.

Od około 6 miesięcy beztrosko grałem sobie w cs'a a tu nagle 2 dni temu z 120 fpsów, spadło mi do 20-30 i w ogóle ich poziom się nie podnosi gram od tych 2 dni na low ustawieniach i to nic nie podziałało, miałem defragmentację tydzień temu.

http://scr.hu/2fvp/oqzpe<- Moja karta graficzna, procesor, ram.

Prosze bardzo o pomoc, gdyż z tymi problemami nie miałem do czynienia wcześniej i w ogóle uniemożliwia mi to grę  <_<  :(

Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam Wobukaj.

Ps. początkowo grałem na 1920x720  czy coś takiego i średnie detale a teraz 1280x720 low detale itd, etc
Opublikowano

Patrząc na parametry sprzętu to spokojnie powinieneś mieć te 120 fps~~ Swego czasu też miałem podobny problem, mianowicie po aktualizacji csa z 300 fps miałem ich zaledwie około 50~~ i nie dało się grać, a przy strzelaniu fpsy spadały mi nawet do 10~. Jak się potem okazało była to wina valve i już z następną aktualizacją wszystko wróciło do normy.  Dodam też, że złym połączeniem jest procesor od AMD + karta graficzna od AMD to tez w jakimś stopniu może przeszkadzać jeśli chodzi o ilość fps i aktulizacje valve. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...