Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do stworzenia serwera na HUB-ach | Technik, budowniczy

GoneYesterday

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam uruchomić jeden z bardziej wypasionych serwerów MC

Serwer będzie w sobie zawierał główny serwer -> Lobby oraz dodatkowo kilka, a nawet kilkanaście podserwerów

Przewidywany czas uruchomienia -> koniec czerwca

Zatem poszukuję osób, które wiedzą czego chcą, które są w stanie zaoferować coś od siebie, oraz można na nich polegać. Liczy się również ich dyspozycyjność oraz własne pomysły.

Serwer chcę wykreować w dużym stopniu na serwer Autorski zawierający masę własnych pluginów

Sam jestem osobą w miarę kreatywną, mam masę pomysłów jak rozwijać serwer, w którym kierunku go prowadzić, znam się na ustawianiu pluginów, w miarę ładnie buduję, mam masę pomysłów na tanią ale zarazem efektywną reklamę.

Poszukuję osób na stanowisko:

● Technik - znający się na rzeczy umiejący rozwiązywać problemy, pomysłowy, z umiejętnością tworzenia autorskich pluginów, oraz posiadający umiejętność konfiguracji pluginów

Wymagane: wiek 16+

Komunikatywność

Dyspozycyjność masa wolnego czasu wieczorami

Uczciwość

Mikrofon oraz TS3

● Budowiczny - kreatywny osobnik umiejący stworzyć coś z niczego, by było to jednocześnie proste przy czym zapierające dech w piersiach

Wymagane: Wiek? Tutaj nie powinien byc wyznacznikiem, liczy się kreatywność, a ta z wiekiem nie przychodzi

Masa wolnego czasu

Komunikatywność, umiejętność pracy w zespole

Dyspozycyjność, słowność, uczciwość i świadomość tego czego się podejmuje

Mikrofon oraz TS3

● Grafik - potrafiący tworzyć banery na TS-a, oraz strony pod serwer MC połączone z forum na zlecienie 

● Youtuber - masz kanał na YT ? Chcesz zarobić trochę grosza ? Umiesz nagrywać ładne krótko metrażowe filmy na YT prezentujące serwer ? Zgłoś się a napewno się dogadamy :)

Oferty proszę składać poprzez PW oraz poprzez GG: 2518964 z każdym indywidualnie pokonwersujemy co i za ile :) Liczę przede wszystkim na stałą współpracę

Brak :(

Opublikowano

Nie znam się na budowaniu ani plunginach ale mogę pomoc przy sprawdzaniu graczy itp.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Poszukiwani tylko budowniczowie :) 

Wymagania 

Wiek +14

Aplikacja TS3+ sprawny mikrofon

Cheć i kreatywnośc.

Spełniasz powyższe warunki ? Skontaktuj się na priv :D

Brak :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...