Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS3/8/7 -3 perk

BraciaMrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie dalej grinduje IS8 na załodze z IS3, gdy załapał się już trzeci perk. Mimo tego jak skończę to raczej nie będę kupował IS7 i wrócę do IS3 wbijać trzecią belkę (mam obecnie dwie).

Jak myślicie co najlepiej wybrać na trzeci perk kiedy:

1. żarówa / BIA / do wybrania
  2. naprawa / BIA / do wybrania
  3. naprawa / BIA / do wybrania
  4. naprawa / BIA / do wybrania

Myślałem by wybrać może Eagle Eye do tego Snap Shot, Safe Stowage i coś na lepszą jazdę. Jak byście polecili?

Opublikowano

Naprawa

Strzał z biodra, ew. snajper

Gładka jazda

Desperat

Sam mam taki zestaw i imo jest najlepszy. Niweluję wadę tych czołgów jaką jest celność/czas celowania/celność w ruchu, a dodatkowo -10% czasu ładowanie ratuje życie. Naprawa na dowódcy wiadomo - trzeba wziąć. 

Opublikowano

Tak na prawdę to daje coś ten perk na magazyn, czy to nieodczuwalne?

Daje kilka procent do wytrzymałości magazynu, tym samym niwelując w pewnym stopniu ryzyko wybuchu.

Na IS'e 3 (i wyżej, ale w mniejszym stopniu) jest to mus, bo tam ammorack występuje praktycznie co drugą, trzecią bitwę.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

1. żarówa / BIA / naprawa / Gładka jazda / Strzał z biodra / Hamowanie sprzęgłem / Jazda terenowa / Wszechstronność - Takie perki ja posiadam (W takiej kolejności mam) i mi się gra, o niebo lepiej :)

Opublikowano

• żarówa / BIA / naprawa / Gładka jazda / Strzał z biodra / Hamowanie sprzęgłem / Jazda terenowa / Wszechstronność - Takie perki ja posiadam (W takiej kolejności mam) i mi się gra, o niebo lepiej :)

Takie perki na ht? Idiotyzm, na co perki na mobilnosc, kiedy nie ma sie perkow na celnosc?

Opublikowano

Takie perki na ht? Idiotyzm, na co perki na mobilnosc, kiedy nie ma sie perkow na celnosc?

Xbox, a PC - Niczym się praktycznie nie różni, mam takie perki i mi się gra idealnie :), zarówno IS-7 jak i IS-4 :)

Opublikowano

U siebie mam:

żarówa / bia / naprawa

bia / naprawa / sniper

bia / naprawa / hamowanie sprzęgłem

bia / naprawa / desperat

bia / naprawa / rozeznanie w sytuacji

I póki co się sprawdza, nie przewiduję zmian :P

Opublikowano

Xbox, a PC - Niczym się praktycznie nie różni, mam takie perki i mi się gra idealnie :), zarówno IS-7 jak i IS-4 :)

Ale jaki sens ma branie perków nadających się na LT na HT? Brakuje jeszcze zwiadu na dowódcy. 

U siebie mam:

żarówa / bia / naprawa

bia / naprawa / sniper

bia / naprawa / hamowanie sprzęgłem

bia / naprawa / desperat

bia / naprawa / rozeznanie w sytuacji

I póki co się sprawdza, nie przewiduję zmian :P

IS-3/8/7 nie mają radiooperatora, do tego snajper aż tak się nie przydaje, dobre jest to na czołgi z lepszym rofem, np. Jagoda 8.8. Lepiej strzał z biodra, na lepszą celność. 

Opublikowano

Ty tak na serio? Przecież gładka jazda i strzał z biodra to perki na celność geniuszu xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ty tak na serio? Przecież gładka jazda i strzał z biodra to perki na celność geniuszu xDDDDDDDDDDDD

Pewnie mu chodziło, o:

1) Hamowanie sprzęgłem.

2) Jazda terenowa.

Ale, ok. Pomyłki się zdarzają młodym ludziom.

Co do tych Perków, tak używam takich, a czemu ? Dlatego, że jak rzuca na takie gdzie jest "błoto" czy nawet "muł", to zawsze się przydaje. :)

Opublikowano

Racja, mój błąd, pomyliło mi się. Sam mam tyle perków na tych czołgach, że teraz camo robię :P

Opublikowano

Racja, mój błąd, pomyliło mi się. Sam mam tyle perków na tych czołgach, że teraz camo robię :P

Camo na IS3 D:

Opublikowano

Camo na IS3 D:

Jakieś lepsze rozwiązanie na 6 perk proponujesz ;)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...