Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 problem z misją fabularną.

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem w grze Wiedźmin Dzik Gon, nie mogę wykonać misji, wszystko jest na filmie pokazane, nie ważne czy jestem na lądzie czy na łodzi, nie ma znacznika, nie mogę nic zrobić z tą misją... Jak to 'naprawic' ? o ile w ogóle można...

Gdy była misja by pójść do barona zaczepił mnie jakiś koleś by mu pomóc gasić bodajżę stodołę, wtedy musiałem na chwile iść na ESC zostawiłem gre na 1h i wróciłęm poszedłem odrazu do barona a ta chata się spaliła i nie mogę dokończyć misji, na filmie wszystko widać.

youtu.be/e2lIR_3AAHE

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem twój problem. Doszedłeś już do szukania żony i córki barona? Przeszukiwałeś pokoje? Podczas tego dostajesz informacje o Ciri.

sygna.gif

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem twój problem. Doszedłeś już do szukania żony i córki barona? Przeszukiwałeś pokoje? Podczas tego dostajesz informacje o Ciri.

Wszystko zrobiłem, problem polega na tym, że muszę ugasić dom barona który już właściwe jest spalony i się nie pali...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ty wiesz że w tej misji co pokazałeś na filmiku nie będzie znacznika bo musisz sam znaleźć informacje o ciri w danym rejonie np. w novigradzie musisz uratować jaskra żeby zaliczyć ten podpunkt ;p

// W velen to trzeba iść do karczmy jakiejś chyba ( nie jestem powien)

i pogadaj z baronem.

// Idż do krzywuchowych moczar żeby znaleźć żone barona ( misja jakąś z tym jest ;p wiedzmy z krzywuchowych moczar  bodajże)

Opublikowano

Ty wiesz że w tej misji co pokazałeś na filmiku nie będzie znacznika bo musisz sam znaleźć informacje o ciri w danym rejonie np. w novigradzie musisz uratować jaskra żeby zaliczyć ten podpunkt ;p

// W velen to trzeba iść do karczmy jakiejś chyba ( nie jestem powien)

i pogadaj z baronem.

Wszystko zrobiłem, chodziłem do różnych karczm itd. ale chodzi tutaj o to... że nie uratowałęm tej stodoły i teraz nie mogę tego wykonać.

Opublikowano

@SearsWesalDeath Tej stodoły to nie potrzeba to poboczna misja była w "głównej" idź wykonuj dalsze zadania to zobaczysz jak się rozwinie ;p karczma biały grań jakoś tak idz do niej

Opublikowano

Wszystko zrobiłem, chodziłem do różnych karczm itd. ale chodzi tutaj o to... że nie uratowałęm tej stodoły i teraz nie mogę tego wykonać.

Ta stodoła spaliła się, ale nie przeszkadza to fabule - był to wątek poboczny, za to dostałbys 50 orenów i podziękowania.

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...