Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w systemie promocji [PBE]

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O c**j! Musze szybko wbijac platke 5 (z g1) bo si egrac nie bedzie dalo xD. Pozdro dla Riotu jesli to wprowadza :3

Spierdolą ostro :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Jest to wielkie ułatwienie dla słabych graczy, jestem zdziwiony i jak to wprowadzą będzie troszkę przypał. Jednak w sumie lepiej dla mnie bo gniję w Silverze 4 i nie umiem wygrać rankeda cały czas z +0 siedzę. xD

Opublikowano

To jest kurde przesada... Bo teraz to już całkowicie się będzie liczył fart... dobrze, że chociaż to platynki nie dotyczy :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Nie rozumiem was, przecież kto ma być w danej lidze to i tak tam będzie, jeżeli spadnie to spadnie. Między s3, a g1 nie ma takiej różnicy w grach także nie rozumiem o co tyle krzyku. Na pewno boosterom to się przyda i smurfom. 

Opublikowano

Nie rozumiem was, przecież kto ma być w danej lidze to i tak tam będzie, jeżeli spadnie to spadnie. Między s3, a g1 nie ma takiej różnicy w grach także nie rozumiem o co tyle krzyku. Na pewno boosterom to się przyda i smurfom. 

Boosterzy/Smurfi nie przegrywaja.

///

Juz zniszczyli doszczetnie system dywizji, teraz Gold to jest posmiewisko nie to co w s2/3 wiec niech sobie niszcza bardziej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano
zmiany miałyby na celu pomóc graczom, którzy nie mogą wydostać się z danej dywizji czy tieru, system działałby tylko w Brązie, Silverze i Goldzie.

Modki to dźiffki

Opublikowano

Riot chce zmienic proporcje ze tylko 10% spolecznosci jest w platynie +

ale to nie tedy droga... to moze niech zrobia tak, ze zeby awansowac wystarczy wygrac

3 gry... wtedy wszscy bd w diamencie... 

jak dla mnie zmiany na duzy -

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...