Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spolszczenie pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tlumaczę sobie wg na serwer i nie mogę znaleźć pliku z tekstem:

Sorry but u cant place that block here < mam przetłumaczone "Hey! Sorry but you polozyc tego bloku here

Sorry but u cant break that block here < tak samo jak u góry połowa przetlumaczona...

Wiecie które pliki odpowiadają za ten tekst?

Szukam w player listener i nic, tam mam wszystko przetłumaczone i nie znalazłem nic o tych wiad.

Szukałem też w wgprotectioni też jest tam tylko to co mam przetłumaczone

TEMAT

Opublikowano

Nie polecam QEssentials trochę właśnie z tym komunikatem oraz małymi ścinkami servera. Polecam ci essentials

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Otwórz sobie cały plik rarem i po kolei przeszukuj classy na pewno znajdziesz :> 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Szukam programem In Class Translator więc nie mogę pominąć żadnego stringa czy tekstu a mimo tego mam "Hey! Sorry but you can't zniszczyc tego bloku here"

;-;

TEMAT

Opublikowano

Raczej nie polecam qessentials bo jest duzo bugów i pewnie jakies ukryte komendy ktorych nie znasz / moim zdaniem to najlepsze jest essentials

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

To jest BlockListener czy coś takiego, ale ogólnie polecam ci otwierać plugin Winrarem i kliknac opcje wyszukaj i w niej wpisac wybrany tekst i raz dwa ci znajdzie w ktorym to pliku.

ypvrNww.png

Opublikowano

Sprawdzę czy mogę otwrzyć plik.class edytorem textu :D bo szczerze nie sprawdzałem nigdy :D

Ale jak się uda to będzie idealnie

Nie uda się, nie to miałem na myśli.

Po prostu winrarem łatwiej znajdziesz szukaną klasę jeśli chcesz podmienić w niej jakiś string

ypvrNww.png

Opublikowano

Raczej nie polecam qessentials bo jest duzo bugów i pewnie jakies ukryte komendy ktorych nie znasz / moim zdaniem to najlepsze jest essentials

Chyba cie popierdoliło ziomuś :D

Kod jest otwarty, więc wystarczy zobaczyć githuba :)

https://github.com/xVacuum/qEssentials

Ciekawe czy chociaż przetestowałeś ten plugin, wydaje mi się że nie, albo nie zastosowałeś się do zasad, i wgrałeś na bukkit 1.7.2 lub 1.8 :3

Dużo bugów? Napisz mi może jakie, geniuszu? :D

Nie polecam QEssentials trochę właśnie z tym komunikatem oraz małymi ścinkami servera. Polecam ci essentials

What? Co ty gadasz wgl? Jakim komunikatem? I Jakimi ścinkami? xD

@antyblezur

DefaultFlag.class

Tam masz ten tekst, wystarczy go podmienić.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...