Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o hostingu mintshost.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie macie opinie o mintshost.pl? Piszcie co wiecie i to prawda, ze tam jest platnosc PAY SAFE CARD? Za konkretne odpowiedzi widziane lajki.

Opublikowano

Nie polecam ponieważ:

● Nie odpowiadają za DDOSy.

● Jest Helpdesk na którym nikt ci nie udzieli pomocy np. taką pracująca " Martyna ".

● Gdy napisałem do helpdesku czy na vps mogę zainstalować jave, odpisali mi że "nie" a zainstalowałem bez pomocy. Oznacza to że administracja nawet nie wie co prowadzi.

Aaaaa co do PSC to mają słaby system ponieważ musisz czekać aż ktoś z supportu sprawdzi czy poprawny kod. Czyli realizacja to około 24h.

banner.png

Opublikowano

Ja polecam. Swietny kontakt telefoniczny, dobre serwery. Jak chcesz kupic domene to bierz. Nie mam im nic do zarzucenia. Ogolnie polecam.

//pisane z telefonu :x

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Jeśli chcesz kupić domenę to jak najbardziej ok, natomiast maszyny mają słabe. Support odpisze Ci tylko w sprawach dot. serwisu, o maszynach zbytnio się nic nie dowiesz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShao King glownie zalezy mi na kupnie domeny w tym hostingu ;D

Oni współpracują z biznes-host.pl więc nie będziesz miał u nich tylko na biznes-host.pl :).

Odradzam kupna od nich cokolwiek. 

banner.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShao King hmm chcesz powiedziec, ze w kazdej chwili domena moze mi zniknac?

No tak. + Będziesz miał 2 konta na mintshost oraz biznes-host, pomyśl to jakie jest zamieszane ;]

banner.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShao King no wlasnie sie teraz zmieszalem xdd. Jak zaloze konto w mintshost.pl to automatycznie zaklada sie konto w biznes-host.pl? Czy bede musial zalozyc osobno? Jak kupie domene w mintshost to panel bedzie w biznes host czy w tym mintshoscie? W mintshost przychodza jakies rachunki faktury czy cos do podanego adresu zamieszkania?

A moze znasz inny host z plat. Psc lub sms, oprocz gametris? Za odp daje like.

Opublikowano

@Shao King 

MintsHost i Biznes Host to jedna i ta sama firma.. 

Sam miałem u nich vps i nie opowiadaj że nie odpisują na helpdesku bo ja takową odpowiedź otrzymałem po 10 minutach od napisania

na helpdesku. Co do ddos nie miałem ani jednego :) A co do instalacji jav.. człowieku pytałem ich o to samo an aweto o więcej czy moge postawić 

serwer minecraft i odpisano mi że moge a nawet mi pomogli z instalacją oprogramowania więc weź przestań oszukiwać.

Co do innego hostingu to OVH polecam. VPS za 10 zł i serwer mc tak do 20 slotów powinien śmigać. 

@Edit

Wszystko bedziesz miał w 1 panelu na mintshost. 

Co do rachunków wszystko przychodzi na maila podanego przy rejestracji. 

Opublikowano

@kripciak a zadne papiery do domu nie przychodza? Nie trzeba sie z niczym rozliczac latac po pocztach pity srity itp?

Wtf na mintshost.pl nie mozna rejestrowac domen 3-literowych? Na innych hostach sa wolne a tu "domena jest zajeta". Jakim cudem jesli jest wolna?? To znaczy, ze nie mozna kupic 3 literowych domen...?

Opublikowano

@Shao King 

MintsHost i Biznes Host to jedna i ta sama firma.. 

Sam miałem u nich vps i nie opowiadaj że nie odpisują na helpdesku bo ja takową odpowiedź otrzymałem po 10 minutach od napisania

na helpdesku. Co do ddos nie miałem ani jednego :) A co do instalacji jav.. człowieku pytałem ich o to samo an aweto o więcej czy moge postawić 

serwer minecraft i odpisano mi że moge a nawet mi pomogli z instalacją oprogramowania więc weź przestań oszukiwać.

Co do innego hostingu to OVH polecam. VPS za 10 zł i serwer mc tak do 20 slotów powinien śmigać. 

@Edit

Wszystko bedziesz miał w 1 panelu na mintshost. 

Co do rachunków wszystko przychodzi na maila podanego przy rejestracji. 

Po co mam oszukiwać, Właściciel doscraf** też dał dowody że są oszustami i prowadzi to osoba która się nie zna :).  Właściciel mintshost nawet nie wie co prowadzi :). Z psc też kłamię? :)

banner.png

Opublikowano

@up 

Jak chcesz domene to polecam nazwa.pl każdą domene .pl masz na rok za free. 

Opublikowano

Hmm a rejestracja na biznes-host.pl jest darmowa? Moge zalozyc konto bedac niepelnoletnim? Oplaca sie tam bezposrednio kupic domene?? Jakies faktury/listy przychodza do podanego adresu zamieszkania czy na e-maila? Jak jakas fakture na email dostalbym to musze biegac po pocztach itp czy nie? Wysylaja oni cos? Jak kupie domene na rok i pozniej nie oplace nie zostane obciazony dodatkowymi kosztami?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShao King A host tylko do domeny moze byc??? Moze znasz inny host z domenami z plat psc?

Polecam z mojej strony ovh.pl  ale nie ma płatności chyba  PSC, ale tanie przedłużanie.

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...