Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL czy LeagueSharp?

Fobiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, powie mi ktoś czy lepszy BoL czy LeagueSharp? I czy wgl bol jeszcze działa? Dałby mi ktoś linki do downloadu? Nagradzam ;d

Opublikowano

l# tani dobre skrypty łatwy w obsłudze szybki update

Bol Drogie  zaje*iste skrypty łatwy w obsłudze 3 dniowi update.Jak masz hajs to kup bola a jak nie to l# :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Bol Drogie skrypty zaje*iste skrypty łatwy w obsłudze 3 dniowi update.Jak masz hajs to kup bola a jak nie to l# :)

Przeciez L# drozszy xD

Oba kraken, ale radze poczekac na ElkoBuddy, bedzie jeszcze lepszy niz ww. programy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

LeagueSharp jest bardziej przejrzysty, wg. mnie ma lepsze skrypty, niestety jeśli chodzi o częstotliwość banwave'ów przegrywa z BoL'em.

Do użycia L# musisz mieć konto, ściągnąć możesz z joduska.me lub podpiętego w tym dziale tematu.

Albo jeśli masz cracked L# to możesz to użyć.

Opublikowano

Siema, powie mi ktoś czy lepszy BoL czy LeagueSharp? I czy wgl bol jeszcze działa? Dałby mi ktoś linki do downloadu? Nagradzam ;d

Bol oczywiście. Mniejsze prawdopodobieństwo że dostaniesz bana. Niektórzy cisną na nim od początku i jest okej, zaś na l# było zbyt dużo afer z nim związanych. Co prawda l# bardziej przejrzysty, łatwiejszy w obsłudze, ale lepiej pograć dłużej niż od razu dostać bana.

Opublikowano

Bol Drogie skrypty zaje*iste skrypty łatwy w obsłudze 3 dniowi update.Jak masz hajs to kup bola a jak nie to l# :)

Przecież aktualizacje są praktycznie zawsze w ten sam dzień co patch.
Opublikowano

Nie żeby coś, ale bol ma aktualizacje zawsze tego samego dnia co update lola, czasami są jakieś problemy, ale wtedy jest następnego dnia.

98873932203514685593.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...